Šta je novo?

E-uprava Republike Srbije

Pre nekih mesec dana sam napravio EID/ConsentID sa svojom LK. Sertifikat na LK istice za mesec dana. Da li ce sa prestankom vazenja sertifikata na LK da prestane i EID da vazi? Sada koristim EID/ConsentID za sve, ovaj sa LK sam koristio samo da ga reizdam kad promenim mob.

Nezavisni su, nece prestati da radi.

Nisam se prijavljivao na ESanduče Infostana (s namerom), i sad mi stiže mail da mi je potvrđeno da mi račun stiže elektronski.
Kakva im je sad to malverzacija i pritisak?

Prilozi

• Screenshot_2026-05-01-09-39-24-919_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2026-05-01-09-39-24-919_com.google.android.gm.jpg
    80.7 KB · Pregleda: 13
Исти случај и код мене. Мада, ја се јесам пре једно годину дана пријавио да ми стиже рачун електронски. Можда једноставно касне мејлови 😉

Kod mene je ta opcija aktivirana najmanje godinu dana, a isto sam dobio tu poruku.
I... ne mogu da se logujem... Kao neispravno korisničko ime/lozinka, a reset opcija ne radi. 😡

И мени је стигла порука, нисам се пријавио за електронску доставу рачуна, а сад не могу да е улогујем уопште, непостојеће корисничко име или лозинка.

Hakovani su oni po rodjenju

Prijavljen i dobijam račune mailom više godina i jutros takođe došao ovakav mail 😁
Upravo se logovao na sajt najnormalnije, ali jedina razlika je što je Safari prvi put izbacio poruku da web sajt nije siguran iako je https na početku adrese.
Nakon brisanja cookies i cahe, nije ponovo prijavio da nije bezbedan sajt 😃

Evo sada i ja uspeo da se ulogujem, edge browser. Sve deluje OK, nije aktivirano slanje računa mejlom, iako je i meni stiglo jutros da jeste 🙂

Nazad
Vrh Dno