Isti telefon, update na android 16 (HyperOS 3) i sad radi.Imam isti problem sa novim telefonom(android 15). Aktivirao sam ConsentID i on radi, odobrava mi ulaz na kompu(potvrdim na telefonu), i na mobilnom u nativ browsers. Ali u Chrom ne radi, izbaci sajt grešku:
Пажња
Дошло је до грешке током поступка аутентикације. Покушајте поново да се пријавите.
Chrome ima milion podesavanja, probao sam da menjam neka(većinu) ali bez uspeha. Stari tel sa Chrome 140.0.7339.208 i android 14 radi.
Novi Chrome(koji ne radi) je v. 140.0.7339.207
Nativ browser je miBrowser(Xiaomi)
To moderator treba da obriše iz komentara onaj "registracijas" link 😁😁Aj vidite sredite da ne okida sertifikat kad se uđe u ovu temu![]()
Prover nekako da li su uopste proknjizili tu uplatu kako treba... Nemoj da ti dodje poziv za sud, ili da te privedu na granici...Proradilo je ovo, samo što su dileje.
Za prekršaje iz 23. 24. i 25. pravilno prijavljuje da sam platio po 5k ali za neka dva iz 22. koja sam takodje platio piše da je otvoreno. Verovatno im nije potpuna dokumentacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari