Oni kažu 98% može sa 2FA, ali ne bih rekao da je tako.A razlike u stepenu pristupa uslugama između 2fa i e sertifikata?
Da li postoje i (ako) I koje su?
Гледао сам најјефтинији неки, само да ради посао. Нађох неки Yenkee али цена је ту негде, пошто већина користи Gemalto како кажеш, претпостављам да је проверено.Gemalto kao i svi.
Ja sam uzeo u Tehnomaniji Gemalto CT-30 za 1235 din. Provereno instalirano sve na Win 10 x64 programiГледао сам најјефтинији неки, само да ради посао. Нађох неки Yenkee али цена је ту негде, пошто већина користи Gemalto како кажеш, претпостављам да је проверено.
Ni meni nisu odgovorili ni jednom na pisani mail, što se tiče problema koji imaš ja to srećom nisam dirao..A zna li neko nešto o mom problemu? Ili neki kontakt telefon eUprave, na mail mi niko ne odgovara?
Поштована/и,
Дигитални зелени сертификат, поред личних података (име, презиме, ЈМБГ, пол, број пасоша) садржи податке да ли је лице вакцинисано,
број примљених доза, као и датум примања прве и друге дозе.
Такође, овај сертификат садржи и резултате следећих тестова:
- PCR test (SARS-CoV-2 RT real-time PCR)
- Anti genski test (SARS-CoV-2 Ag-RTD Antigen Rapid Detection Test)
- Serološki test (SARS-CoV-2 RBD S-Protein Immunoglobulin G (IgG) Test)
Услуга дигитални зелени сертификат налази се на линку https://euprava.gov.rs/usluge/6554
Све о самој услузи можете прочитати у опису услуге.
Услугу покрећете притиском на зелени тастер покрени услугу.
С поштовањем,
Контакт центар Канцеларије за ИТ и електронску управу
Ni meni nisu odgovorili ni jednom na pisani mail, što se tiče problema koji imaš ja to srećom nisam dirao..
podesio samo jednom pin i radi. Šjz. probaj deinstalirati app i ponovo sve ili zatraži nove podatke sa pošte?
Edit: upravo u pisanju tvog posta proverio sam i mail i bingo...
odgovor na mail od e-uprave![]()
Ma ne vredi ništa, jedino možda treba da uzmem nove parametre.Ni meni nisu odgovorili ni jednom na pisani mail, što se tiče problema koji imaš ja to srećom nisam dirao..
podesio samo jednom pin i radi. Šjz. probaj deinstalirati app i ponovo sve ili zatraži nove podatke sa pošte?
Edit: upravo u pisanju tvog posta proverio sam i mail i bingo...
odgovor na mail od e-uprave![]()
Тако је и мени било, дошао сам преузети ЛК и пасош и одмах рекао да ми треба тај сертификат, неких 5 минута је трајало.@Apolo odmah cim odes u MUP i predas zahtev za sertifikat tada ti ga upisuju na LK znaci gotovo je za 5min i manje.
Kad obrises instaliranu apk brise se i sifra i kod dobijen od Poste ili Lpa.A zna li neko nešto o mom problemu? Ili neki kontakt telefon eUprave, na mail mi niko ne odgovara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari