Šta je novo?

E-uprava Republike Srbije

Pozdrav ljudi,
imam danas termin u MUP Zemun za produzetak LK. Uplatio sam preko Euprave takse (karticom) i dobio na mejl potvrdu da je uplaceno.
Da li je to dovoljno, tj kako da znam da li ce na salteru videti moju uplatu?
Hvala

Довољно је. Требало би да виде. Можеш да им покажеш извод из банке на телефону.

Jeste, možeš poneti i izvod iz banke za svaki slučaj.
Takođe, pogledaj na eUpravi redosled aktivnosti vezano za LK, trebalo bi da se vidi da je uplata prošla.

PS. Ovako je za vozačku bilo:

1728986726308.png

Poslednja izmena:
Već su videli. Ne moraš nikakv dokaz uplaze da nosiš.

Jeste, možeš poneti i izvod iz banke za svaki slučaj.
Takođe, pogledaj na eUpravi redosled aktivnosti vezano za LK, trebalo bi da se vidi da je uplata prošla.

Pogledajte prilog 462326

ovo me upravo i zbunjuje, nema te placene uplatnice u evidenciji. Mozda jos nisu proknjizili, videcu u toku dana ponovo.

Samo da dodam da je sve prošlo ok, iako se nije videla uplata u nalogu, videla se u sistemu

Ako uplatite sa onim pozivom na broj koji piše u samom sistemu, nema šanse da se uplata ne vidi. Ako se pogreši poziv na broj ili kad ukucavaju u sistem u banci (ako plaćate gotovinom na šalteru u banci), onda treba proveriti broj koji su otkucali nakon štampanja potvrde na samom nalogu (obično na matričnom štampaču dole desno se to odštampa) jer jedna nula ispred ne menja kontrolni broj za model 97, ali menja sve ostalo i novac onda "leži" na nekom depozitnom računu.

Од пре неки дан има и проблем са есДневик апликацијом.

Prilozi

• Screenshot_2024-10-19-13-20-53-311_com.procode.esdnevnikmob.jpg
    Screenshot_2024-10-19-13-20-53-311_com.procode.esdnevnikmob.jpg
    29.8 KB · Pregleda: 80
Знам, ова апликација је .apk. Овако ми је много прегледније.

pozdrav,
imam problem u aplikaciji mPorezi kad treba da skinem pdf iz upita stanja prijavljuje grešku, neće ni da ga otvori ni da ga downloaduje. Probao sam da instaliram novi pdf reader i dodam mu default open za pdf fajlove i opet isto. Jel imao neko sličan problem?
Jel uspeo ovo neko da resi? Citac kartice mi nije tu da udjem preko pc-a a preko telefona mi se ovo desava isto?

Može da se uđe web browserom u ePorezi preko ConsentID aplikacije ("Pristup preko eID naloga").

Jel uspeo ovo neko da resi? Citac kartice mi nije tu da udjem preko pc-a a preko telefona mi se ovo desava isto?

Kod mene bez problema skida i otvara, sad sam probao ponovo. Inicijalno je bio problem dok nisam promenio da pdf fajlove otvara google drive umesto neke sistemske aplikacije

Samo da proverim, mi koji nosimo naočare na vozačkoj ne možemo preko eUprave da podnesemo zahtev za novu? Izađe mi ovo sa slike... i ako ne štikliram drugu opciju, ne da mi da idem dalje. Jel to znači da moram na lekarski i da stojim lično u redu da predam za novu vozačku? 🤯

Prilozi

• Screenshot_20241029_154215_Chrome.jpg
    Screenshot_20241029_154215_Chrome.jpg
    149.6 KB · Pregleda: 41
Tako je, mora lekarski i sve sto ide uz to, supruga obnavljala dozvolu ove godine u kojoj joj je slika sa naocarima...

Dobio ,u ponedeljak ujutru, sms da je zahtev obradjen i dokument upucen posti ,za dostavu ,na kucnu adresu. Evo cetvrtak ali ni traga ni glasa postaru. Koliko to obicno traje,nesto mi gori.

Nazad
Vrh Dno