Jeste, možeš poneti i izvod iz banke za svaki slučaj.
Takođe, pogledaj na eUpravi redosled aktivnosti vezano za LK, trebalo bi da se vidi da je uplata prošla.
Pogledajte prilog 462326
Jel uspeo ovo neko da resi? Citac kartice mi nije tu da udjem preko pc-a a preko telefona mi se ovo desava isto?pozdrav,
imam problem u aplikaciji mPorezi kad treba da skinem pdf iz upita stanja prijavljuje grešku, neće ni da ga otvori ni da ga downloaduje. Probao sam da instaliram novi pdf reader i dodam mu default open za pdf fajlove i opet isto. Jel imao neko sličan problem?
To znam, pricamo o mporezi na telefonu, ne moze da se downloaduje pdf od skoro zbog ovog baga.Može da se uđe web browserom u ePorezi preko ConsentID aplikacije ("Pristup preko eID naloga").
Jel uspeo ovo neko da resi? Citac kartice mi nije tu da udjem preko pc-a a preko telefona mi se ovo desava isto?
Dakle, preko ConsentID na telefonu ulazim PC web browserom (bez čitača kartice) i odatle skinem pdf. Tako radi.To znam, pricamo o mporezi na telefonu, ne moze da se downloaduje pdf od skoro zbog ovog baga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari