Šta je novo?

E-uprava Republike Srbije

Samo su dva polja obavezna za popunjavanje na eUpravi ime i prezime, tako da sam tek sada ubacio novu adresu, za poreze MUP šalje podatke po automatizmu, samo koliko to vremenski traje da se promeni naziv ulice i kućnog broja.
Gde tačno hoćeš da ti se promene adresni podaci, na portalu eUprava ili na portalu ePorezi kada gde se podnose poreske prijave?
 
Gde tačno hoćeš da ti se promene adresni podaci, na portalu eUprava ili na portalu ePorezi kada gde se podnose poreske prijave?
na portalu eUprava lako promeniti adresne podatke, kontaktirao sam ePorezi, za poreze MUP šalje podatke po automatizmu, samo se nadam da je to u nekom razumnom roku
 
na portalu eUprava lako promeniti adresne podatke, kontaktirao sam ePorezi, za poreze MUP šalje podatke po automatizmu, samo se nadam da je to u nekom razumnom roku
Razuman rok je jednom mesečno, koliko Ja znam, negde posle desetog u mesecu se pravi presek od poslednjeg ažuriranja, tako da se cela procedura završi za oko desetak dana, ako je hitno pošalji očitanu Ličnu kartu sa zahtevom da se promene adresni podaci preko E-mail adrese [email protected] , moji prijatelji su slali i sve se veoma brzo završi, kada ti pošalju odgovor da je urađena promena podaci su ti posle sinhronizacije dostupni istog dana posle 17h na portalu ePorezi.
 
Promenio ličnu kartu.
Službenica prilikom preuzimanja LK ubacivala LK u čitač, skenirala prst, potpisao i otišao kući...
Večeras hoću da očitam novu LK i cvrc, prijavluje gresku u čitanju.
LK od ukućana čita, kao i zdravstvene knjižice, znači nije do čitača ni do CELIK-a.
Ako se potvrdi da sutra ni na drugim mestima ne mogu da mi očitaju LK (kopirnica, banka, policija...), ima li ja pravo na izradu nove, ispravne LK, bez ponovnog plaćanja troškova izrade?
 
Sacekaj ponedeljak ili utorak i siguran sam da ce ti proraditi, ako si LK danas preuzeo?
 
@Zeha Moraš da instaliraš najnoviji softver i komponente da bi mogao da očitavaš nove lične karte.
Brate, dragi prijatelju, VELIKO HVALA.
Potpuno si u pravu.
Sa instalacijom najnovije verzije čelika (v.1.3.8.2 - 64bit) LK se očitala lako i brzo.
Svako dobro drug.
 
Zna li neko da li APR prihvata potpise sa eid / euprave clouda / conesntID ili i dalje drljavi NexU apr moram da imam instalira.

Slavio sam kad su croso stavili da koristi eupravu za login. Za eporeze isto. Vidim da i APR sad koristi eupravu za login al samo jos da znam za potipsivanje dal prihvata preko clouda.
 
Pitate e-upravu da li je kvalifikovani elektronski sertifikat u klaudu validan za potpisivanje e-zahteva za penziju i da li treba da se salje kopija lk i koliko puta moze da se potpisuje dokument i da se brise,mesecno,godisnje,dobija se odgovor da oni nisu nadlezni za ta pitanja, ko je onda nadlezan marsovci.
 
Zna li neko da li APR prihvata potpise sa eid / euprave clouda / conesntID ili i dalje drljavi NexU apr moram da imam instalira.

Slavio sam kad su croso stavili da koristi eupravu za login. Za eporeze isto. Vidim da i APR sad koristi eupravu za login al samo jos da znam za potipsivanje dal prihvata preko clouda.
Ja sam potpisivao zavrsne racune,radilo je…
 
Jel se desilo nekom da ne može da izda nove parametre za ConsentID? Sta je razlog? Stare ne mogu da ucitam, pise nevazeci registracioni kod.
 
Neko skoro produzavo registraciju vozila preko eprave? Funkcionise kako treba? Iskustva? Hvala.
 
Upravo sam pokusao da zakazem online zamenu vozacke dozvole, ali mi je izaslo da moram da se javim lokalnoj policijskoj stanici.
Verovatno, zato sto mi za mesec dana istice i licna karta, sto znaci da je slika stara.
Jer ima opcija da se odradi E zakazivanje za vozacku dozvolu (vidim samo da ima za LK/pasos), jer neko to radio?
 
jel se može sajt eplati prebaciti na latinicu. ne vidim nigde opciju gore
 
Znam da nije eUprava...
eSanduče.rs mi prijavljuje pogrešnu user/pass kombinaciju. Uradim reset passworda, prođe uspešno, ali opet ne može log in.
Još neko?
 
Zbog vas probao, meni radi.
 
Ako neko, zna, da li je moguće zakazivanje za drugo lice, bez da se istovremeno zakazuje za osobu koja zakazuje za drugo lice?
 
Da li je neko skoto prijavljivao dete za vrtic preko euprave?
Pokusavamo danas da prijavimo drugo dete, uloguje se supruga sa svog naloga, popuni podatke ode na podnesi zahtev i umesto da dobije poruku vas zahtev je podnet, ili dobicete mail, nista samo forma za logovanje. Tako 2x
Kada smo prijavili prvo dete dobila je mail od euprav da je zahtev taj i taj zaveden pod delovodnim brojem tim i tim, onda je stigao mail od predskolse ustanove da je primljena prijava bukvalno minut nakon tog maila.
 
Ne znam koji vrtic i koja opstina je u pitanju, ali kod mene na opstini za drugo dete, ako je prvo vec upisano sve je formalnost...

Bez euprave itd...

Braca i sestre upisane dece 1/1 budu primljena i to bez konkursa, lista itd.

Tako da savet u ponedeljak da se licno pita i zavrsi posao. Javi bas...
 
Dobih odgovor iz Trezora kada sam im poslao izvod.
Поштовани,

Обавештавамо Вас да предмет ове рекламације није у надлежности Министарства финансија – Управе за трезор. За повраћај средстава потребно је да се обратите доле наведеним институцијама пошто су средства распоређена за тражени износ од 1.154,80 динара. Рачун 840-1848-16 (обједињена наплата за таксе и накнаде МУП-а) на који је извршена уплата распоређује се у овом случају на следеће рачуне:

- Заводу за израду новчаница НБС за рачун: 980-333-07, износ од 928,80 динара;

- Министарству унутрашњих послова за рачун: 840-30413845-91, износ од 226,00 динара.

Да би се покренуо поступак за решавање рекламације неопходно је да се обратите надлежном МУП-ПУ, који ће Вам издати одговарајућу потврду о погрешно уплаћеним средствима, односно да средства нису искоришћена за тражену услугу. По добијању потврде од стране МУП-а, потрeбно је да се обрати са захтевом за повраћај погрешно уплаћених средстава и оригинал потврдом горе наведеним институцијама.

У прилогу вам достављамо преглед налога по задатим критеријумима, како су средства распоређена.
Procedura, sačuvaj Bože.
Moraš lično u SUP u pisarnicu, pišeš molbu za povraćaj sredstva pa ti onda kažu da dodjes za nedelju dana. Kad odeš i uzmeš onda ideš u poresku upravu pa onda sa svim papirima pošalješ mail za povraćaj
 
Probali mi danas i treci put i tada nas odvelo do stranice za aktivnosti i vidimo da imamo tri prijave. U pitanju je jedini drzavni u Nisu, takva je procedura bar bila kada smo prijavljivali prvo dete.
 
Nazad
Vrh Dno