Šta je novo?

E svasta ima na Internet-u.

• Začetnik teme Začetnik teme soko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

soko

Čuven
Učlanjen(a)
26.10.2002
Poena
650
Znam da ovo nece pomoci i da nema bas mnogo smisla ovo objavljivati. Nisam mogao da odolim da ovakvu budalastinu podelim sa jos nekim:

http://superzona.hatona.org/kompjuteruma.htm

Uopste mi nece smetati ako modovi obrisu ovu temu.
Poz.

Sta je bre ovo ?? Neka sekta ludaka ??
Bas sam se lepo nasmejao :d .

a jel nisi citao
http://superzona.hatona.org/siriusb.htm

mali citat
Oni cuvaju informaciju na neke dugacke kristalne sipke koje stavu u kompjuter. Zivu u pecine i podzemno na njihovoj planeti, koja je kao dzungla. Zivu vrlo dugo, par stotina godina. Visoki su samo oko 1. 30 i zdepasti ili debeli. Mnogi dolazu kod njih da bi ucili i odneli informaciju natrag. Eto to je sve sto bi mogao za sad da kazem u vezi njih

A na stranu sto je neko nepismen autor tekstova... ne mogu vise. Zaboravicu da sam ikada posetio pomenuti sajt. Nije mi bilo smesno.

Agilni je napisao(la):
A na stranu sto je neko nepismen autor tekstova... ne mogu vise. Zaboravicu da sam ikada posetio pomenuti sajt. Nije mi bilo smesno.
Lik otkriva najveće misterije, tajne i ne znam šta... A nije u stanju da sastavi ni jednu suvislu proširenu rečenicu. Ni meni nije bilo ni malo smešno. :S:

Covek se bavi telepatijom i renkarnacijom!A da zvace zvaku i ide pravo u isto vreme nije u stanju jer su to dve misaone radnje koje on u zivotu nije u stanju da sinhronizuje...Nazalost to nam je omogucio internet i 3-ci milenijum, ali je zaboravio ono sto je onomad Bajaga pevao "svemierska policija...".
:guitar:
G de si ovo iskopao covece?

Poslednja izmena:
Blah,jos jedan u nizu blesavih

Lik je procitao jednu(lil ne daj Boze) vise knjiga od D. Icke-a(sick NewAger) i postao je strucnjak za ET&"related" teme.ZASU.
A ono o SiriusB je tek "zanimljivo" :S: .Toliko baljezgarija nisam procitao ni od najvecih NewAge fanova.Pu pu...:d
Ispade ovaj internet stvarno tjudo,ima zenske,ima sve...

Dalje, se prica o tome da Indiske svete knjige zvane Vedas govore o "bogovima" koji su ratovali jedno sa drugim, to su normalno razlicite alien rase. Opet se ne slazem sa time da se u knjizi "pretpostavlja" da su Annunnakki bili umesani u destrukciju Sodom i Gemorrah. To je apsolutno falsh, jel opet kazem da oni nisu bili ovde u to vreme i nisu onda mogli da ucestvuju u tome. Navodi se da jos uvek ima radiacije ovde, sto je tacno, jel je upotrebljeno nuklearno oruzje za njino unistavanje. Sad neki ljudi volu da misle da, eto, ta radiacija je prirodna ili tek tako se stvorila, i njima uvek kazem slobodno nastavite da zivite u "pipe dreams" jer je nemoguce imati toliko radiacije prirodno i ako se navodu neke stvari u vezi toga sto opet pokazuju da je neka rasa imala ucesce u tome.

:bottle: :bottle: :bottle:
Detjko je pomesao neke stvari,malo se zbuni😵ce to od :bottle:

ivanbo2003 je napisao(la):
Lik je procitao jednu(lil ne daj Boze) vise knjiga od D. Icke-a(sick NewAger) i postao je strucnjak za ET&"related" teme.ZASU.
A ono o SiriusB je tek "zanimljivo" :S: .Toliko baljezgarija nisam procitao ni od najvecih NewAge fanova.Pu pu...:d
New age se proširio i tamo gde ga ne očekuješ... Pre par meseci sretoh jednu osobu na Internetu i krenu da me zasipa nekim pričama o, kaže, pravoslavnoj duhovnosti, pa se poziva na nekog monaha... Velim "Ovaj, hm... To što ti pričaš nije pravoslavlje, to se zove new age". Jok, kaže, ne znaš ti.

A sta ako je on samo na brzaka kucao pa otud greske i ako je sve to tacno? :zgran:

Poslednja izmena:
audiofreak je napisao(la):
A sta ako je on samo na brzaka kucao pa otud greske i ako je sve to tacno? :zgran:
Misliš da je tačno da ako zamisliš plavi kompjuter možeš da menjaš sosptveni genetski kod?

Priča o kucanju "na brzaka" je smešna. Sve tekstove kucao na brzaka?

Kako god, neko ko hoće da javno širi neke ideje mora da zna pravi način na koji će to da uradi, a pravi način svakako nije da piše kao da je Tarzan.

Prilično sam skeptičan glede znanja nekoga ko je stigao da izuči sve tajne ovog sveta, a nije stigao da nauči pisanje bar na nivou IV razreda osnovne škole.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno