Šta je novo?

E-shopping

crni_vatreni

Cenjen
Učlanjen(a)
10.12.2009
Poena
151
Pozdrav, dragi Benchmarkovci. Možda ovo pitanje ne pripada ovom subforumu, ali zaista ne vidim idealno mesto da pitam.

Tražim internacionalne sajtove za naručivanje spravica, delova, gedžeta i svakakvih gluposti, tipa http://www.dealextreme.com. Imate li neki predlog? Jeste li ranije naručivali robu preko neta? Kad je stizalo? Ikakvog iskustva uopšte?

Hvala!

I mene zanima da li je neko porucivao sa deal.... i da li je stizalo.

Ja sam se skoro reg. na dealextreme.com, odabrao par gedzeta i kad sam dosao do placanja i adrese za isporuku nema Srbije.

Znam da su ljudi iz Bosne i Hrvatske uspešno poručivali... nemam pojma kako su plaćali i kad im je stizalo. Ako znaš još koji sajt tog tipa, bilo bi super da pustiš link. Hvala.

A sta sa www.thinkgeek.com ?

Kad ne salju "nama". A da ne spominjem i da salju koliko bi bila postarina s obzirom da koriste DHL.

Cijena postarine (do Slovenije) za jednu majicu od 29$ je:

DHL Express Intl $54.61
UPS Express $68.39

Da nije smijesno, bilo bi zalosno... :D

Eh, ne isplati mi se to. Tražim sajtove sa Free Shipping-om. Doduše, ne znam plaćam li carinu ako poručim malo više stvari.

E sad... o carini u Srbiji ima u drugim temama.

Potrazi malo.

za dealextreme stize bez problema za 2-3 nedelje

a za ostalo ebay :D

ako koristis dealextreme onda placas paypalom pa ti ebay nije nikakav problem tamo imas firmi iz HK koliko hoces :D a i blize ako treba

Na hrvatsku a stize mi sve u Srbiju, veze nemam sa HR, ali posle narudzbine dobijes kod, pa u opcijama na sajtu stavis koju hoces adresu...

Pre pola sata mi je stigao paket od Dealextreme.com Platio sam 65 din poštaru, verovatno carinjenje jer je otvaran na carini i lepljen ponovo. Inače je paket obeležen sa Gift. Trebalo je mesec dana da stigne, verovatno i zbog praznika.

Tih 65 je (pola za rukovanje V posiljkom i pola za carinu sto su kao provjerili.).

Kod nas uzimaju 3.2 KM = 150 dinara

Nazad
Vrh Dno