Šta je novo?

E-MU 0404 zvucna?

PoisonFree

Čuven
Učlanjen(a)
28.07.2004
Poena
619
zna li neko gde kod nas mogu da nadjem ovu kartu. computer land je zastupnik ali kod njih nema (u pyramid shop-u). zna li neko ima li negde drugde?
takodje u obzir dolazi i terratec phase22.

I ja sam ih zvao malopre i rekoshe da che je biti iduche nedelje. Na sajtu im stoji cena 95e , i kad sam ih pitao jel to ta maloprodajna cena oni mi ladno odvalishe da nije da tu fali PDV!!! Kao, josh nisu stigli da promene cene. Tako da sa tih 18% to che biti 112e.
U Americi kosta 99$ (Amazon.com).
E, ako nemash ko da ti donese iz USA, moze i preko naseg www.e-ducan.com da se naruchi bilo shta. Cena (za ovu karticu) ovako nastaje:

1. Kartica 99$
2. E-ducnah uzima 10%= 10$
3. Postarina u USA 4$
4. Po kilogramu tezine 4$
5. Manipulativni troskovi 8$
6. 1500din (prevcedeno oko 25$ ) dostava i neke takse na carini(nema carine posto je vrednost ispod 100$)

Sve u svemu 150$ ili ti priblizno 112e.

pazi, mene cudi da nisu uracunali pdv, inace u computer land-ovom cenovniku dilerska cena je bila 70eura, a maloprodajna 90. pa ko sad koga laze ja ne znam. 🙂 a inace, koliko ja znam na to se i ranije placao porez tako da je i onih 90eura bilo sa 20%.... ma ko ce ti ga znati u ovoj nasoj lopovskoj zemlji.

sto se tice tog ducana, jel moze da se naruci iz bilo koje zemlje ili samo usa. video sam 0404 na engleskom ebay-u za neke male pare.

Moze bilo shta, a odakle ti ocesh -bar koliko sam ih ja shvatio. Svrni do njihovog sajta ima objesnjeno.

zvao sam ih juce, ali kazu da ne mogu da narucuju sa ebay-a zato sto je to aukcijska kupovina, a bas steta, prodaje se 0404 za 50dolara.

Ja uzeo za drugara pre dva meseca za 90€ koliko se secam u Pyramid-u. Nigde drugde je nismo nasli.

Ima jedna takva karta na stanju, vratili smo je sa testa 🙂. Dakle, telefon u shake...

Nazad
Vrh Dno