Šta je novo?

E-mail prijava i prikaz odgovarajuce poruke

Milem

Cenjen
Učlanjen(a)
07.01.2014
Poena
151
Pre svega postovanje svima,

Na mom blogu trebam da postavim opciju kad neko unese svoj e-mail i potvrdi odmah automacki da dobije poruku na taj e-mail sto je uneo.

Ako moze neko da mi objasni ili da mi posalje neki html kod za to, bio bi mu puno zahvalan.

I imam jos jedno pitanje, da li postoji neki sajt ili program sa kog mogu da saljem npr: 1000 ili 2000 email -a za jedan dan.?

Hvala unapred svima na odgovorima!

To sto ti zelis je klasicno prijavljivanje na Newsletter. Ako koristis Wordpress, siguran sam da postoji neki dobar plagin za to koji te stvari radi sam. U protivnom, nece te spasiti HTML vec ti treba malo PHP programiranja da bi dobio to sto zelis.
Odgovor na drugo pitanje je slicno kao i za prvo - ako koristis Wordpress, da postoji :) u protivnom ti treba nesto poput http://www.phplist.com/

Poslednja izmena:
Koristim Blogger.com a tamo ta opcija nema. A neznam kako bi to mogao da ubacim. Znaci zelim samo da ima jedan kvadratic gde moze da se unese email i da se potvrdi kad on potvrdi da mu odma stigne neka poruka na njegov email a da ja tu poruku mogu da podesim tacnije da napisem sta zelim. zato kazem da mi treba html jer koliko znam samo tako mogu to da ubacim na blogger.

Koristim Blogger.com a tamo ta opcija nema. A neznam kako bi to mogao da ubacim. Znaci zelim samo da ima jedan kvadratic gde moze da se unese email i da se potvrdi kad on potvrdi da mu odma stigne neka poruka na njegov email a da ja tu poruku mogu da podesim tacnije da napisem sta zelim. zato kazem da mi treba html jer koliko znam samo tako mogu to da ubacim na blogger.

Nece ti to ici bez PHP-a.

To sto ti hoces je neizvodljivo na Bloggeru.

Vrh Dno