Šta je novo?

e-mail i mobilni

drjackyll

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
620
Elem, trazio sam po forumu, ali nikako da nadjem. Kako da namestim da mi mobilni (Ericsson) skida i salje e-mail. Znaci ne preko SMS-a vec direktno. Da li je to moguce kod nas i da li zavisi od ISP-a. Inace broj je na 063.

Zahvaljujem na svakoj pomoci i pozdrav!:wave;

Koji

Poz

Koji model ericssona je u pitanju?

Moze, T39 to da radi - naravno i T68.

Moras da ukljucis data uslugu kod Mobtela - "samo" 300 din mesecno

Pa t68i naravno.:D
Jel ta doplata vazi i za mobiklik, ili samo za post-paid?

Ne, za mobiklik je besplatno... Meni sljaka na SL45i... Samo je preskupo i ne mnogo upotrebljivo...

JOBAH je napisao(la):
Ne, za mobiklik je besplatno... Meni sljaka na SL45i... Samo je preskupo i ne mnogo upotrebljivo...

Pa kako to besplatno i preskupo ???

JOBAH je napisao(la):

Jel mozes to amlo jasnije da objasnis? Na kom ISP-u imas e-mail account. Koji su settings?
Hvala!

pa mozhe i

poz

Mozhe i sony z7 da prožima i shalje poruke

Besplatna je mesecna pretplata za koriscenje usluga data transfera. Ali se placa po minutu 8din preko dana i valjda 4 nocu posle 21h. Koristis mobtelov gateway a pristupas nekom pop3 email provajderu... Od besplatnih je interesantan www.mail.ru...

JOBAH je napisao(la):
Besplatna je mesecna pretplata za koriscenje usluga data transfera. Ali se placa po minutu 8din preko dana i valjda 4 nocu posle 21h. Koristis mobtelov gateway a pristupas nekom pop3 email provajderu... Od besplatnih je interesantan www.mail.ru...

Znaci koristim onaj mobtelov gateway koji koristim za WAP? Jel moze Beotel kao ISP?

Nesto mi ne uspeva jel kaze server not found????:whip

:D Naravno da ne moze... Beotel kao i skoro svi ostali nasi ISP zabranjuju proveru mail-a kada nisi ulogovan preko njihovih linija. Zato sam i predlozio mail.ru

A kako da izbombardujem lika koji me uznemirava tj ima ih dvojica jedan sa 069 drugi sa 064?

mail to SMS ili ???

drjackyll je napisao(la):
Znaci koristim onaj mobtelov gateway koji koristim za WAP? Jel moze Beotel kao ISP?

Nesto mi ne uspeva jel kaze server not found????:whip

Otvori lepo mail na Yahoo i koristi WAP protokol za mail i nemas problema.

JOBAH je napisao(la):
:D Naravno da ne moze... Beotel kao i skoro svi ostali nasi ISP zabranjuju proveru mail-a kada nisi ulogovan preko njihovih linija. Zato sam i predlozio mail.ru

Bas sam nesto budalast... a ja se kao nesto ponadao!:(

JOBAH je napisao(la):
Od besplatnih je interesantan www.mail.ru...

Samo sto u zadnje vreme imam problema da citam mail sa Siemens-om C45....
ne znam zasto ali uvek mi njake kao error...

Mail.ru => Best free e-mail service worldwide
:wave;

Izvinjavam se sto sam malo dosadan, ali i dalje ne uspevam. Stalno mi kaze server not found. Otvorio sam nalog na mail.ru, ali nista. Da li mi mozete da mi kazete sta da pisem pod incoming server, outgoung server, i tako dalje. Puno havala, onako unapred!:wave;

Vrh Dno