Šta je novo?

e-knjige

hwfanatic

Čuven
Učlanjen(a)
13.02.2002
Poena
630
Gde mogu da se nadju programerski prirucnici na netu; konkretno bi mi trebalo sve u vezi dbaza za delphi

hwfanatic je napisao(la):
Gde mogu da se nadju programerski prirucnici na netu; konkretno bi mi trebalo sve u vezi dbaza za delphi

http://onlinedocs.drenik.net

Probaj na ovoj adresi. Nisam siguran da ima za delphi ali vidi sta ima. Ako iskopam jos nesto javicu ti. Pozdrav! :wave;

hwfanatic je napisao(la):

Video sam na news yu.oglasi pre nekog vremena da neko prodaje sve moguce e-books -ove na CD-ovima i bas sam se spremao da narucim, ALI: radio sam malo upgrade, pa sam reinstalirao win. i ostalo pa sad u news vidim samo nove poruke, a ovaj oglas je bio negde oko 25.6. :(
Postavlja se pitanje kako da ja vidim sve oglase a ne samo nove? Ako neko vidi neka mi javi (please..).

Re: Re: e-knjige

Draden je napisao(la):
Video sam na news yu.oglasi pre nekog vremena da neko prodaje sve moguce e-books -ove na CD-ovima i bas sam se spremao da narucim

Trazio sam po news i pod yu-oglasi i programiranje itd.
ali nisam nasao nista interesantno, tacnije NISTA!

Ali sam drugde nasao neke linkove pa pogledaj nesto:

link1
link2

U ostalom pogledaj na www.google.com pa probaj nesto da iscackas.

Re: Re: Re: Re: e-knjige

Pardon.

evo ga link

Al za ovaj link sam postavio i thread.

P.S. Jesi li uspeo nesto da iskopas?

Re: Re: Re: e-knjige

luka.l je napisao(la):
Trazio sam po news i pod yu-oglasi i programiranje itd.
ali nisam nasao nista interesantno, tacnije NISTA!

Ali sam drugde nasao neke linkove pa pogledaj nesto:

link1
link2

U ostalom pogledaj na www.google.com pa probaj nesto da iscackas.

Hvala za linkove. Tip je ponovo stavio oglas, predstavlja se kao STRIPOVI (ima i neke stripove), informacije na [email protected]
Trazio sam da mi posalje spisak CD-ova pa ako narucim nesto javicu ako sta valja.

Hvala svima!

Nazad
Vrh Dno