Šta je novo?

e-ducan

• Začetnik teme Začetnik teme WoL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e ista stvar i kod mene i to me strasno nervira, da nema veze mozda sa proxy-em inace ja sam na sbb-u???

gde se razvukla tema po grafickim karticama i monitorima 😉

@NightVision mislim da je bolje temu da nastavimo ovde jer vidim i ti imas isti problem...

znaci izgleda da je definitivno problem u sbb-u a kako da otvorimo sajt niko nezna.

Ja sam snimio par stranica tog sajta na faxu cisto da imam da pokazem burazeru (i on je na SBB-u, tako da ne moze da otvori sajt). Medjutim, odustao sam od kupovine preko e-ducana jer mnogo deru brate! 10-20% na vrednost artikla... Ma evo vam u attachmentu uostalom. 🙂

Odlucio sam se na drugu varijantu (posto mi ni Visa Virtuon kartica ne pomaze za ono sto meni treba od hardvera). Druga varijanta = slanje kinte na burazov racun u USA i dalje je lako... nadam se.

Prilozi

NightVision je napisao(la):
Ja sam snimio par stranica tog sajta na faxu cisto da imam da pokazem burazeru (i on je na SBB-u, tako da ne moze da otvori sajt). Medjutim, odustao sam od kupovine preko e-ducana jer mnogo deru brate! 10-20% na vrednost artikla... Ma evo vam u attachmentu uostalom. 🙂

Odlucio sam se na drugu varijantu (posto mi ni Visa Virtuon kartica ne pomaze za ono sto meni treba od hardvera). Druga varijanta = slanje kinte na burazov racun u USA i dalje je lako... nadam se.

Pa sta si ti ocekivao, 1% ugradnje? Da li bi ti ista prodavao za manje od 10-ak % zarade? To nije humanitarna organizacija, vec servis za one koji hoce i mogu da plate nesto sto im treba...

10% je fenomenalno povoljno, ako je tacno, mada sumnjam da uzimaju samo toliko; cenim da se ugradjuju i u postarinu i jos po nekom osnovu, ali da ti sloze pricu da "tako mora" 🙂 .

Takodje imaju i procenat od svake kupovine kod svojih "privilegovanih partnera" :d . A to je u stvari klasican "affilliate/associate" program, u koji svaki worldwide sajt moze besplatno da se ukljuci...

Poslednja izmena:
ma ok mi je i 20% ugradnje ako stigne.

i ja sam na sbb-u, nije mi jasno sto nam ne dozvoljavaju da pristupimo e-ducanu, ne vidim sto bi imalo veze sa proksijima?

ako se kupuje preko
amazon.com,
overstoc.com,
expedia.com,
universaldrugstore.com,
cabelas.com
ugradjuju se 10% ili 20% na cenu ako su u pitanju drugi sajtovi.
Tih 10% i nije neka cifra sa obzirom da bi se mi obicni lomatali da li ce stici ili ne, ajde i ako prihvate nase debitne kartice onda na red dolaze nasi lapatori carinici i drugi...

Nazad
Vrh Dno