Šta je novo?

E-Ducan... Vasa iskustva molim

• Začetnik teme Začetnik teme Diablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Diablo

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2003
Poena
650
Ako je neko u medjuvremenu narucivao preko njih (www.e-ducan.com), molio bih ga da ukratko iznese ovde svoja iskustva. Narocito me interesuje koliko je vremena potrebno za stvari da stignu od dana narucivanja.

Hvala!

Evo bash mi se ortak skoro zalio da je chekao dva i po meseca, i platio oko 40% preko cene na kraju 🙂

Ja ti preporuchujem da uzmesh Reiffessen Visu, radi sa paypal-om normalno, znachi imash cene sa Ebaya prva ruka.

Blago tvom ortaku. Ja cekam 4 meseca!!! i jos nista nije stiglo. Kad ih nazovem kazu da je sve ok, da treba da se cuju sa spediterom tih dana i sl. Narocito me nervira to sto ce cene komponenti koje mi budu stigle (jednog dana) tog dana moci da se kupe u USA po jedno 50% nizoj ceni... a da ne spominjem onih 20% profita e-ducana, kao i carinu, pdv i ostale dazbine koje cu platiti spediteru kad mi bude dostavio stvari.

Jel to mislis na Visa Virtuon karticu? Imam je skoro godinu dana i nista zivo njom nisam uspeo da narucim.

Takodje je ja imam i preko Ebay ne moze nista da se naruci. Sve se placalo preko paypal-a (ne znam kako je sad) a da bi otvorio nalog na paypal-u ne primaju visu virtuon.

driver je napisao(la):
Evo bash mi se ortak skoro zalio da je chekao dva i po meseca, i platio oko 40% preko cene na kraju 🙂

Ja ti preporuchujem da uzmesh Reiffessen Visu, radi sa paypal-om normalno, znachi imash cene sa Ebaya prva ruka.

Da, samo sto se ne moze jos otvoriti nalog na PayPal-u, nema nase zemlje u listi, jedino ako imas nekoga u inostranstvu pa da on plati umesto tebe.
Voleo bih da je tako kao sto si rekao!
Poz`

E bas si me obradovao sa Austrijom! Svaka cast majstore kad si imao smelosti da probas sa tim i da podelis sa nama tajnu PayPal-a!!!
Poz`

Nazad
Vrh Dno