fantasticno aj mala pomoc gde se moze skinuti.
Pa da popijem disiplinsku. Hvala, ne.
"Mislim da slika nije merodavna."
A sta bi bilo merodavno. 8800+Vista?
Ovo nema veze sa kavlitetom slike. Slika je drugacija, to je definitovno.
Nisam razumeo.:wall:
Ma cista paljevina.... Nema veze sa DX10!Jel moze na PM gde moze da se skine 10 ili i to povlaci discipl.?
Ma cista paljevina.... Nema veze sa DX10!
Posle probe.,)Jel to posle probe ili pricas napamet!
Aj prevedi ovo da svi razumemo, i ako imas neke informacij ako je uopste moguce da se instalira DX10 na XP pusti neki link de moze de se skine, ova vista me strasno nervira:wall:Directx 10 for XP is wanted from long time. An alpha version of it is available now. Alky Project has released a preview of Alky compatibility libraries for Microsoft DirectX 10 enabled games. This can be used for Windows Operating system other than Vista to play games which requires Directx 10. This project was aimed to make DirectX 10 compatible games to run on Non Vista operating systems.
Aj prevedi ovo da svi razumemo, i ako imas neke informacij ako je uopste moguce da se instalira DX10 na XP pusti neki link de moze de se skine, ova vista me strasno nervira:wall:
Pokusacu ja da nadjem ponovo.Nije buva,zaista su uradili,naleteo sam par puta ali nisam dosao u iskusenje da skinem jer nisam imao dovoljan protok brzine na netu u tom trenutku,posle sam i zaboravio gde se nalazi.Trebalo bih ponovo da nanjusim,mislim da cu naci.Nego sta me zanima.Ako ubacimo DX10 na XP da li ce igre koje podrzavaju DX9 moci da se igraju u opste?Koliko sam ja tamo citao za to sto su rusi odradili to je neka kombinacija DX9-DX10,da moze da podrzava i jedno i drugo.Ispravite me ako gresim jer mi nije bas najjasnije kako sve to funkcionise bar sto se tice XP-a!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari