Šta je novo?

DX9 uninstaler

• Začetnik teme Začetnik teme mb4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mb4

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2002
Poena
619
Ne znam da li je bilo negde vec ali evo dx9 uninstalera za vas koji volite da eksperimentishete 😀

Bilo je, a i sta ti to treba kad imas system restore u Win Xp-u.

Re: Re: DX9 uninstaler

borab je napisao(la):
Bilo je, a i sta ti to treba kad imas system restore u Win Xp-u.
pa neki od nas ne preferiraju baš system restore🙂 konkretno ja sam imao loših iskustava sa istim!!(u WinMe-u doduše, ali koga zmija ujede i guštera se plaši😀 )

evo ja sam bas pre nedelju dana imao problem sa system restore-om u xp-u zbog cega sam morao reinstalaciju celog OS-a i svega sto ide uz to 🙂 tako da mi vishe ne pada na pamet ikada da koristim system restore 🙁 naravno to ne znaci da ta funkcija ne valja, mozda je do moje masine ili situacije bilo ali sto rece BeastMaster koga jednom zmija ... 😛

A jel' ste primetili da system restore brise sve exe i sl fajlove koji nisu bili u izbranom chek pointu (npr. ako ste kopirali nesto na disk posle kreiranja chekpoint-a bilo vaseg bilo sistemskog) iako nisu u sklopu nekog programa koji je instaliran.
N puta se deslio da isgubim sa diska iz odredjenog foldera kopirane exe,ini ili slicne fajlove nakon tog famoznog SystemRestore-a.

Bane-Nis je napisao(la):
A jel' ste primetili da system restore brise sve exe i sl fajlove koji nisu bili u izbranom chek pointu (npr. ako ste kopirali nesto na disk posle kreiranja chekpoint-a bilo vaseg bilo sistemskog) iako nisu u sklopu nekog programa koji je instaliran.
N puta se deslio da isgubim sa diska iz odredjenog foldera kopirane exe,ini ili slicne fajlove nakon tog famoznog SystemRestore-a.
e pa baš mi se to i desilo, dosta skinutih programa (sa interneta i drugih CD-ova) mi je pobrisao

Nazad
Vrh Dno