Šta je novo?

Dvoumljenje izmedju slusalica

babac

Čuven
Učlanjen(a)
15.07.2005
Poena
619
Hteo bi da kupim slusalice koje bi mi sluzile za da slusam muziku(nista profesionalno) i za igre (uglavnom Counter Strike). Trazio sam pa se dvoumim: Creative HQ 1700 ili Sennheiser PC130 ?
Posto nisam dobar poznavalac, moze li mi neko pomoci. A ako imate neki bolji predlog bicu vam mnogo zahvalan. do 60e

ja sam uzeo bezicne SONY Cordless model MDR-IF140K negde u martu za 3900din, zadovoljstvu nikad kraja.Da ostavis 10din svaki put kad zapnes za zicu kupices ih vrlo brzo :)

Poslednja izmena:
Nekako nemam sigurnosti u bezicne sluske. Nisam nikada koristio bezicne... ali kako sam rekao ja neznam puno o slusalicama pa gledam po ceni, ako su skuplje trebalo bi da su dobre (sto ne mora da zanci) pa necu sad da kupim nesto sto cu se pokajati. Ali stvarno meni trebaju samo za muziku i kanter. Mozda imaju neke bolje predlozite mi !!!
PS: verovatno za bezicne trebaju i baterije sto je meni malo lose...

uzmi Altec Lansing neces se pokajati.

znam da se dvoumis pa ti je moj savet da probas slusalice pre nego sto ih uzmes pa vidi koje ti najbolje leze, i da ne bude malo para malo muzike ipak, Sony je Sony. Ako bas ne volis bezicne uzmi neke sa sto vecim precnikom jer ce ti biti bolji basovi
Ah da zaboravih da kazem, stvarno se ne secam kada sam poslednji put menjao baterije(ustvari ide samo jedna)

Poslednja izmena:
Ovako napamet bih ti preporucio Creative.

Senn-ovi PC modeli se nisu bash proslavili, dok su te Creative-ove rebrandirane Audio Tehnica-ne slushke i trebale bi da imaju dobar cena/zvuk odnos.

U svakom slucaju poslushaj ih pre kupovine...

POZ:wave:

Poslednja izmena:
jopa je napisao(la):
znam da se dvoumis pa ti je moj savet da probas slusalice pre nego sto ih uzmes pa vidi koje ti najbolje leze, i da ne bude malo para malo muzike ipak, Sony je Sony. Ako bas ne volis bezicne uzmi neke sa sto vecim precnikom jer ce ti biti bolji basovi
Ah da zaboravih da kazem, stvarno se ne secam kada sam poslednji put menjao baterije(ustvari ide samo jedna)
Sta ti znaci "uzmi neke sa sto vecim precnikom" ja sam laik nemam pojma sta je to! I da vas pitam sta znaci "Hi Fi" slusalice.

Poslednja izmena:
[Mancha] je napisao(la):
Ja sam poslusao savet iz jednog od prethodnih thread-ova, uzeo Behringer HPX2000 za oko 25e i bas sam zadovoljan. Udobne su, odlicno zvuce i ne kostaju puno
Ali mi se ne dopada onaj sundjern oko usiju. Philips ima pravi sundjer e takve bi neke, a creative ima nesto jos lepse. Dali ovo nesto znaci da slusalice imaju 10 - 25000 Hz (dobro ili lose)

Poslednja izmena:
Ja sam upravo kupio Altec Lansing AHP 512, i ne bih ih preporucio, zvuk je odlican, nije u tome problem, nego u cinjenici da je neki genije sundjere dizajnirao ko za petogodisnje dete, tako da bas i nisu prijatni za neko duze koriscenje.

Vrh Dno