Šta je novo?

Dvokrilci

Universe

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2004
Poena
715
Ima li neka iole novija PC igra na temu vazdušnih borbi iz I svetskog rata?
Nešto kao što su bili Wings, Red Baron i slične igre pre desetak i više godina.

Postoji novija igra na tu temu. E sada, veliko je pitanje da li ce ti se dopasti. Ako trazis simulaciju, nista od toga, posto ovo to nije. Ako trazis pucacinu, onda moze i da ti se dopadne. Ja sam recimo igru presao, poprilicno je zarazna. Ali neophodno je da igri pristupis kao neozbiljnoj pucacini, ako ocekujes vise, povracaces...
Mislim, sta da ti kazem kada na dvokrilcu imas 100 samonavodjenih raketa, a posebna poslastica je iskakanje iz lovackog aviona u bombarder... to sve u letu, da napomenem 😀
Ipak, koliko sve bilo glupo, igra ima nekog smeka, a i graficki je sasvim dobra (engine Mafie sa podrskom za PS).

A da, nisam rekao naziv igre... Wings of War

Evo i review
http://www.gamespot.com/pc/sim/wingsofwar/review.html

Probaj Red Ace Small Rockets mala simpaticna igrica, nije nesto extra ali odusevices se garantovano.

Ladno je medju 30 igara koje sam danas dobio i Wings of War. Jedva cekam da probam.

Meni se wings of war svideo prvih sat vremena,posle toga me je malo smarao.Al' posto tada nisam imao sta da igram presao sam je celu.Najjace je kad ima puno neprijateljskih aviona oko tebe pa ih rokas sa raketama,ili bombardovanje vozova i vagona,ili mostova.Najgore je kad imas samo jedan mitraljez kojim cepas avione,i kad treba da bombardujes kolonu vozila pa ti ostane jedno vozilo koje se jedva primecuje pa istrosis silne bombe/rakete samo za njega.

Nazad
Vrh Dno