ran je napisao(la):I dalje mi je potreban prevod za From Russia With Love. Pretrazio sam sve moguce sajtove i nasao sam jedan hrvatski ali je titl pogresan (od nekog drugog James Bonda).
Pozdrav
Slayer je napisao(la):Driveru, od tvojih me zanimaju SOuth Park 2 i 3, i zanima me artificial Intelligence!!
Pogledaj sta ja imam, pa ako hoces nesto......kazi!!!
Slayer je napisao(la):Driveru, od tvojih me zanimaju SOuth Park 2 i 3, i zanima me artificial Intelligence!!
Pogledaj sta ja imam, pa ako hoces nesto......kazi!!!
ZeeGerman je napisao(la):Ratovi zvezda 4,5 i 6 jurim 100 godina! Ima li neko (ali novu ediciju i to sa DVD-a)?
Ko ima nek se javi, moj katalog imate...
E, ja imam sa digitale na S-VHS-u, sa STEREO zvukom....ZeeGerman je napisao(la):Ratovi zvezda 4,5 i 6 jurim 100 godina! Ima li neko (ali novu ediciju i to sa DVD-a)?
Ko ima nek se javi, moj katalog imate...
KukuLele je napisao(la):.....Napomena svi filmovi su sa sub titlom ,svi filmovi su dobieni pomocu satelitske cartice tzv EON paket koji se i dalje prodaje za 75 e u firmi sattrakt
boom
Drunk Devil je napisao(la):Sa sub titlom ??? Objasni to malo - svedski, turski, kineski ?
dejandj je napisao(la):Latinski!!!
KukuLele je napisao(la):Crtani filmovi jedno 56 komata uglavnom bez prevoda
Kompletna edicija SF ima jedno 200 komata
Napomena svi filmovi su sa sub titlom ,svi filmovi su ....
Drunk Devil je napisao(la):Ma daj ljudi, nemojte biti nepismeni, kao sto je naslov ovoga threada...
Svi SF filmovi imaju srpski prevod.... Voleo bih to da vidim. A josh vishe da mi taj Kukulele poshalje te prevode, pa da ih okachim na sajt.
ZeeGerman je napisao(la):Pa ako je naslov nepismen, nepismeni su i oni koji su se na njega odazvali.FXTi si, onda, ovde sigurno zalutao.
![]()
![]()
![]()
ymiljan je napisao(la):Forest Gump Je u pitanju. Uz diskove (verzija na 2 diska - ne znam ni da li postoji na 1) sam dobio neki totalno neupotrebljiv prevod koji je čas ispred čas iza filma.
Pa mi treba barem nešto korektniji prevod...
Ima li neko, pa da zakači...
Unapred hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari