Šta je novo?

Dvi-Hdmi & Hdmi-Hdmi Mini

ikoalosaurus

Slavan
Učlanjen(a)
07.05.2009
Poena
495
Treba mi da spojim novi monitor koji ima samo hdmi izlaze sa grafikom koja ima 2 dvi i jedan hdmi mini izlaz.

Da li mi je bolja opcija :

1. Dvi to Hdmi konverter adapter pa da spojim obicnim hdmi kablom

ili

2. Hdmi to hdmi mini kabl pa da ide direktno iz monitora u grafiku.

I naravno gde najjeftinije proci za navedene opcije (po mogucstvu pozlacen konektor) u Beogradu?

Thanx unapred 🙂

jeftinije je verovatno da uzmes obican hdmi i da koristis dvi to hdmi...jer se mini kabl teze nalazi a i skuplji je...ova druga opcija je mozda bolja...to je eto samo moje misljenje.

dzaba ti neki super hdmi kabl kada neces naci adapter istog kvaliteta.
pogledaj mikro princ ponudu. u ponudi su skoro sve moguce varijante pa mozes da biras.
hdmi-hdmi kabl = 715 (verzija 1.4 sa pozlacenim konektorima)
hdmi-dvi adapter = 415
hdmi-hdmi mini = 910
hdmi-dvi = 715 (single link, nepozlaceni konektori)

uz kabl + adapter placas malo vise, ali dobijas pravi hdmi koji mozes da iskoristis i u buducnosti za nesto drugo.
hdmi-dvi, najmanje kosta, ali je kabl losiji od ostalih (single link, nepozlaceni kontakti). sa druge strane, adapter iz prve opcije je istog kvaliteta kao ovaj kabl tako da nema razlike.
hdmi mini kabl je ono sto trazis, ali kosta malo vise i teze ces ga iskoristiti za nesto drugo.

http://www.mikroprinc.com/index.php

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo u silkenu 1,5 metara kabl mini hdmi na hdmi.Platio ga 700 dinara i spojio komp sa tv-om od 40 incha i slika je odlicna.

jeftinije je verovatno da uzmes obican hdmi i da koristis dvi to hdmi...jer se mini kabl teze nalazi a i skuplji je...ova druga opcija je mozda bolja...to je eto samo moje misljenje.

pod druga opcija je bolja sam mislio u slucaju originalnog kabla sa pozlacenim konektorima a ne handmade 🙂

Nazad
Vrh Dno