Šta je novo?

DVI-Composite ili DVI-HDMI

wengerija

Slavan
Učlanjen(a)
18.09.2007
Poena
320
Dakle gde bih mogao u Novom Sadu ili preko neta (u nasoj zemlji da narucim) da nadjem ove kablove.

Hvala unapred

Nasao sam DVI-HDMI u merkuku... prilicno je skup...

mene zanima jel ima negde normalan HDMI-HDMI uopste da se kupi, takodje u NS?!

Imate u Tehnotroniku u Ns-u Brace Ribnikar 5 mislim ali imaju samo od 2,5m i 10m a meni je potreban od 5m :trust:

Imas u Pacomu u Jevrejskoj preko puta Futoske pijace.
HDMI-HDMI je 1800 din 🙁

ja kontam da nadjes negde hdmi-dvi adapter pa da uzmes obican hdmi kabl... ne secam se sad posto sam video onaj kabl u merkuru juce, ali znam da je bas skup (reicmo 3-4000)

tu gde je Raksa rekao je 990 od 5m, odnosno 1550 od 10m, sto je dosta dobro...

ne mogu da shvatim da svi prodaju hdtv televozore, a niko ne prodaje kablove...

Pa kako mi se to isplati kad me DVI-HDMI izadje 990 din i zavrsava mi posao, a hdmi-hdmi kabal je barem duplp skuplji i jos mi treba adapter.
Palim na kraju radnog vremena u Tehnotronik.

A ako je Raksa mislio na HDMI-HDMI kabal onda sam se za.ebao.

Ja sam mislio na hdmi-hdmi... tj zvao sam tehnotronik...
nazovi i ti za dvi-hdmi... vidi kad rade obavezno, jer imaju prilicno slabo radno vreme...

E malopre sam kupio DVI-HDMI u Tehnotroniku za 680 din 2.5m
Spojio sam i mogu reci wow poboljsanje slike je jedno 15-20% i nestale su deformacije na desnom cosku koje sam imao dok je bio spojen preko composita.

Inace u Tehnotroniku imas i HDMI-HDMI za 990 din 2.5m

Jako sam se plasio da nece raditi i da cu grunuti bezveze pare posto u specifikaciji TV-a pise da ne radi HDMI ulaz kada se na njega spoji komp ali radi 🙂
Tako da Raksa posto imas isti TV uzimaj bez brige.
Pozz

tu gde je Raksa rekao je 990 od 5m, odnosno 1550 od 10m, sto je dosta dobro...

E malopre sam kupio DVI-HDMI u Tehnotroniku za 680 din 2.5m
Spojio sam i mogu reci wow poboljsanje slike je jedno 15-20% i nestale su deformacije na desnom cosku koje sam imao dok je bio spojen preko composita.

Inace u Tehnotroniku imas i HDMI-HDMI za 990 din 2.5m

Jako sam se plasio da nece raditi i da cu grunuti bezveze pare posto u specifikaciji TV-a pise da ne radi HDMI ulaz kada se na njega spoji komp ali radi 🙂
Tako da Raksa posto imas isti TV uzimaj bez brige.
Pozz

@danijel00

Da, zaboravio sam da napomenem u pitanju je DVI-HDMI kabl

@wengerija

Drago mi je da si zadovoljan! To je izgleda jedina radnja u kojoj imaju takvu vrstu kabla! Zvao sam dosta radnji gde su se uglavnom javljale radnice koje nisu imale blage veze sta ih uopste i pitam a rade u radnjama rac. opreme :type:
Uzeo bih ja odavno ali meni treba 5m a oni to nemaju a nece izgleda ni nabavljati :wall:
2,5m mi je malo a 10m puno i skupo...

Nazad
Vrh Dno