sirius je napisao(la):Koju karticu da kupim(5.1),da mogu da kvalitetno gledam DVD a da nije nagrdeno skupa.
sirius je napisao(la):Pa imam vrlo dobear muzicki uredaj,pa koja bi to kartica bila sa digitalnim izlazom?
tex707 je napisao(la):Mislim da bi mogao da nadjes za relativno male pare SB Live! Value...
sirius je napisao(la):Pa imam vrlo dobear muzicki uredaj,pa koja bi to kartica bila sa digitalnim izlazom?
Amon_Ra je napisao(la):Aha bi, samo sto to nije 5.1 karta, vec 4.1
tex707 je napisao(la):To nema veze.....SPDIF izlaz je isti....meni obican Live! Value daje DTS izlaz bez problema....
Amon_Ra je napisao(la):Samo sto neke revizije nisu imale spdif.
Delija je napisao(la):Pazi ovako, uzmes Cyberlink Power DVD i u settings\audio izaberes SPDIF out i na taj nacin saljes na digitalni izlaz sirov Dolby Digital ili DTS signal. Ovo sigurno radi, tako da...uzivaj.
P.s. Zasto Aiwa, pored Denona, Yamaha i ostalih kvalitetnih uredjaja?![]()
soda je napisao(la):Evo da se i ja nadovezem s jednim pitanjem...
Imam istu Aiwu i CL live gamer.
Ovo dvoje je spojeno preko digitalne veze i kada pustim DVD normalno mi se upali DD i gledam (slusam) film u 5.1 zvuku... sve radi...
Evo problema, kada sam downlodovao neke mp3 fileove u DD formatu (s kazom) i kada pustim to u WMP 9 ili Winamp3, DD se ne upali i mogu da to slusam samo u dolby pro logic formatu.
Isto tako downloadam muziku sa windowsmedia u 5.1 formatu i u file propertisu bas pise da je 6 kanala, ali isto tako DD se ne pali...
Prilicno sam nov u ovome, pa kad bi mi neko pojasnio ovakve stvari i sta da radim bio bih zahvalan...
Pozdrav.
Bane-Nis je napisao(la):Pa pobratime pomagaj...
Vako, nemam DVD u kompu ali Live! i ostale dzidza-midze su tu. Obzirom da imas isti uredjaj moze li jedno kratko uputstvo kako da ga nateram da radi.
Kad pustis DSP bilo da je radio ili neki drugi in da li koristis efekat "live" ili neki drugi (crunch,movie,dicso ili hall?). Kod mene je uvek DSP aktivan na "live".
Obzirom da si rekao "...DD se ne upali i mogu da to slusam samo u dolby pro logic formatu" a koji jos ima? "Phantom" nije, "3stereo" idu samo L-C-R.
Kada si u "surround" i opciji proLogic svetle samo L-C-R i S a RS i LS ne jel tako? Da li se oni jedino pale (mislim na LS i RS) samo kada je detektovan 5.1??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari