Šta je novo?

dvd za laptop

nekitamouser

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
300
pokusavam da nadjem vec 2 sata gde mogu da se kupe kod nas i nasao sam samo 1 model DVD/CD-RW tj.kombo dvd-a za notebook.. dajte linkove ako znate firmi koje ih imaju ili telefone, adrese i sl...
dakle, ne dvd rezace (oni mi ne trebaju) vec samo kombo dvd-jevi....
hvala unapred

prvo reci za koji ti model i brand laptopa treba.

Mozda je bolje resenje externi USB uredjaj ako ne moras da ga nosis stalno sa sobom. Cena bi trebala da mu bude manja od uredjaja koji bi isao direktno u laptop 🙂

Vidi ko uvozi marku lapa koji imas, pa kod njih na vrata.
Ja sam sad skoro isao u Pakom da menjam moj kombo na Fujitsu-siemensu...

mozda cu jamoj dvd da prodajem za 15-ak dana (narucio sam dvd rezac), odgovarace ti samo ako je noviji lap top, jer svi noviji imaju isti prikljucak, samo se maska napred menja. Ako si zainteresovan, kontaktiraj me na PM.

Ajde da iskoristim ovaj thread. Gde ima DVD rezac, sto brzi, za IBM laptop da se kupi?

Gorannnn je napisao(la):
mozda cu jamoj dvd da prodajem za 15-ak dana (narucio sam dvd rezac), odgovarace ti samo ako je noviji lap top, jer svi noviji imaju isti prikljucak, samo se maska napred menja. Ako si zainteresovan, kontaktiraj me na PM.

izvini, a kako si naručio? Kod nas ili preko neta iz inostranstva...pošto i ja oću da prodajem dvd da bih kupio dvdrw (za laptop, naravno)

usput ako neko zna kako to da uradim (za HP xe4500) neka kaže

Treba drug iz amerike da ga donese za 15 ak dana. Da ne dolazi on verovatno bih ostao na dvd-u jer je ovde optika za lap top strava skupa, znam da moze kod nas da se kupi u pcklinici, pcklinika.co.yu. Svi znamo da je u americi najjeftinije.

Ako ti je noviji lap top a mislim da jeste, skines service manual sa neta, vidis kako se skida dvd, izvadis ga, uveris se da je isti dzek na njemu i na tom sto hoces da stavis, i isto tako ubacis novi, i to je to. Imao sam hp nx9010 i mislim da kod njega mora da se skine tastatura, ali nije nista komplikovano. Mislim da na njemu cak neces morati da menjas masku napred.

pre bih ti preporucio externi dvdrw nego interni combo

Nazad
Vrh Dno