Šta je novo?

DVD vs CDRW

Celt

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
619
Ne znam da li je ovo pitanje neko vec postavljao,niti da li je ovo pitanje bas za diskusiju, ali pitam se da li je trenutno bolje kupiti DVD plejer ili CD rezac?

Zavisi da li hoćeš da gledaš filmove ili da razmnožavaš diskove :) Razmisli o onim combo uređajima...

___ poz. iz VJ ____

Potpuno su razlicite namene, tako da izbor zavisi samo od toga sta vise volis ili sta ti vise treba. Mada s obzirom na relativno niske cene i jednih i drugih, najbolje je imati oba. :)

Ako ti frend ima snimač, uzmi DVD, pa kod njega snimaj CD-ove, a kući gledaj filmove...:)

znaj samo da rezaci odlicno citaju sve cd-ve dok sam ja imao problema sa citanjem kod mog creative dvd-a, a i za godinu dana sam odgledao samo 2-3 filma, jer dvd jos nije toliko rasiren u mom gradu. Ti se proracunaj koliko bi stvarno gledao dvd, inace rezaci su odlican izbor, ove diskete su mi dozlogrdile. A kad dodje vreme, onda kupi i dvd, gre'ota je da trune.

Zavisi od namene, kao sto ljudi i rekose.
Ja imam u kuci 3 DVD playera (2 za kompic i Xwave) i nikada nisam ubacio DVD u njih (nijedan nije nikada koriscen kao DVD).
Kombo je OK stvar, ali je kvalitet komponenti na prilicno losem nivou koliko sam upucen (ja imam jedan combo i recimo da je OK, ali u radu osetis da nije to to:().

S druge strane, imam 3 recordera i sva 3 koritim bar ponekad, a ovaj pomenuti combo bukvalno kad god upalim racunar.....

Moj glas za recorder....

Nazad
Vrh Dno