Šta je novo?

DVD to HDD

• Začetnik teme Začetnik teme brzi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

brzi

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2001
Poena
619
Koji program omogucava da se sadrzaj DVDa prebaci na HDD kako bi se kasnije mogao upotrebiti. (film sa dvda na hard pa kasnije da ga gledam). Ima li neki "virtual dvd"? 😀

Recimo: grebujes sa Smart Ripperom (opcija "backup"), a potom WinDVD 4 (desnoklik-source-DVD from folder).

Zorro je napisao(la):
Recimo: grebujes sa Smart Ripperom (opcija "backup"), a potom WinDVD 4 (desnoklik-source-DVD from folder).
Eh, kad' se setim DeCSS-a ... 😛

Ja sam probao tako i sve odradi ok, ali nema titla! Kazu da ima nesto bolje, da li neko zna koji je program najbolji za prebacivanje (kopiranje) celog DVD-a zajedno sa TITLOM da bi se kasnije pogledao sa harda.

magick je napisao(la):
Eh, kad' se setim DeCSS-a ... 😛

Da...sad je sve mnogo lakse. Al` je onomad bar bilo uzbudljivije🙂

brzi je napisao(la):
Koji program omogucava da se sadrzaj DVDa prebaci na HDD kako bi se kasnije mogao upotrebiti. (film sa dvda na hard pa kasnije da ga gledam). Ima li neki "virtual dvd"? 😀
program je lutka.Svasta radi.probaj pa ces da vidis
dvdx v2.1 imaga na gamecopyworld a imas tamo programa za dvd dosta.ja se u subotu zezao ceo dan.

brzi je napisao(la):

Meni je to odrađivao DVD Decrypter v 3.0 na vrlo jednostavan način. Napravi image od DVD-a koji ubacis u virtual DVD i gledaš. Sa titlom nije bilo nikakve frke, pušta originalni title bez problema.

Imaš i "SmartRipper 2.41" kao i "vStrip 0.8f_css" (najbolji, odradi što drugi ne mogu, ali treba vremena da se nauči koristiti).

Ako su originalni DVD-ovi dvoslojni (da najednoj strani imaju dva layer-a)onda ih posle ne možeš presnimavati na drugi DVD (jer imaju image težak do 8 GB, a nema nigde da se kupi jednostrani DVD od 9 GB - ako neko zna gde ima neka javi !), ali možeš da gledaš filmove sa diska... ili da se petljaš sa presnimavanjem na dvostrane DVD-ove, što nisam radio pa ne znam da li je moguće.

Imaš ih za download (a i još dosta vrlo praktičnih audio-video alata) na:

http://www.doom9.org/software.htm

A za "virtual dvd" - koristi Daemon tools, radi i kao virtual CD i kao virtual DVD (do 4 virtual drive-a). Naravno, ima i drugih ali Daemon je besplatan, mali i relativno jednostavan za upotrebu.:wave;

Nazad
Vrh Dno