Šta je novo?

DVD to DivX od 700Mb???

konjina

Slavan
Učlanjen(a)
17.09.2004
Poena
304
Skinuo sam nekoliko programa za kovnertovanje dvda u mpeg4 ali svaki od njih ima samo opciju da split velicinu output file-a.Ni jedan nema opciju biranja ukupne velicine output file-a, konkretno 700mb.U pitanju su Imtoo i Xilisoft DVD to divx converter (oba su isto s.)...Da li neko zna koji program to moze a da nije preko 5 mb (imam dial up :S: )?

Poslednja izmena:
ili ako imas novi nero ver.7xx mozes da kompresujes sasvim pristojno.

BlackNeo je napisao(la):
Skini Auto Gordian Knot (freeware), kod njega imas to

Još jedan glas za Auto Gordian Knot - maksimalni rezultati uz minimalna podešavanja :smoke:

Najveća prednost je što pri biranju ciljane veličine fajla (recimo 700 MB) radi kompresiju iz dva prolaza (analiza + kompresija), tako da je krajnji rezultat skoro uvek u MB tačan, a i kvalitet je jako dobar. Za nešto bolje rezultate treba mnogo više programa, truda, vremena i podešavanja.

ali samo za malo bolje rezultate!Po meni se ne isplati smarati se tolko ;) tako da prporuchuje AGK takodje

Mozesh pomocu DVD Decryptera da skinesh ceo DVD na HDD sam zakljuchi zashto je bolje tako ;)

Poz

Imash i onaj dvd shrink ili sl,ranije sam ga koristio ali ne neshto preterano,za prosecnog korisnika zadovoljavajuce...

DVD Shrink ne sluzi za pravljenje DivX-a, vec za smanjivanje velicine DVD filma da moze da stane na obicni DVD.

Imaš i DVD Santa 4.0. Veličina je 2.12MB, a imaćeš i DVD to DivX i other-way-around.

Pozdrav.

Poslednja izmena od urednika:
Opreracija uspela!

Skinuo sam AGK i odradio je posao odlicno.Nije mi samo jasno zasto u ostalim programima nije moguce birati velicinu output file-a nego samo split...Kao da im je bio cim da to urade.Hvala na savetima i preporukama!
Pozdrav svima

Za obradu video materijala koriste se dva svima poznta programa(bar ih ja koristim vec duze vreme).Naime ,za kompresovanje u avi,tu je neprevazidjen AGK,a za komresiju u Divx,Dr.Divx je neprikosnoven,naravno skines FFdshow i 6.2.2 divx codec i tu se prica zavrsava!:)

koristim oba programa i agk i dr.divx.
dr divx ima opciju za učitavanje titla ali ne radi. Zašto.
kod oba programa mi je nešto nejasno zašto seku gornji i donji deo slike zar ne bi trebalo da je skupe, ovako kada nešto kompresujem, većini likova u krupnom planu glava se završava sa čelom, a ne sa čuperkom na pr.

Poslednja izmena:
Dakle covek je resio da za dva dana nabode 100 postova...

Nazad
Vrh Dno