Šta je novo?

DVD Sony

SuperStarr

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5670 (6c/12t) @ 4.3Ghz
Matična ploča
ASUS P6T Deluxe v2
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
Kodak 512Gb + 16Tb RAID
Zvuk
Creative Audigy2 ZS
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Oko nove godine je bio da se kupi DVD Sony 5/32x za 30e po raznim firmama, ima neko info gde se sad moze naci (tako sam se zeznuo sto ga tad nisam uz`o 😉)
:wave;

SuperStarr je napisao(la):
Oko nove godine je bio da se kupi DVD Sony 5/32x za 30e po raznim firmama, ima neko info gde se sad moze naci (tako sam se zeznuo sto ga tad nisam uz`o 😉)

Firma je bila Purina, adresa je Maksima Gorkog 45 ili 54, ako se dobro secam. Uzeo sam taj DVD, nisam ga odmah probao, medjutim jako se cudo ponasa. Procesljaj malo moje dosadasnje postove pa vidi sta je u pitanju. Ipak, moze sigurno ono sto ni jedan CD ne moze, a to je da pusti film.
Da dodam da je cena tad bila 29€. Možda ipak da razmisliš i uzmeš neki bolji uredjaj uz 10-15€ doplate. Recimo, ovaj sony NIJE regionfree, kao sto je neko ovde bio postovao pa sam se ja navukao. Firmware ne postoji na netu, na Sony sajtu nema podrske, itd...

Ako ovde ima jos vlasnika pomenutog uredjaja, neka se jave, pa da razmenimo iskustva. Pozdrav!

brzi je napisao(la):
Firma je bila Purina, adresa je Maksima Gorkog 45 ili 54, ako se dobro secam. Uzeo sam taj DVD, nisam ga odmah probao, medjutim jako se cudo ponasa. Procesljaj malo moje dosadasnje postove pa vidi sta je u pitanju. Ipak, moze sigurno ono sto ni jedan CD ne moze, a to je da pusti film.
Da dodam da je cena tad bila 29€. Možda ipak da razmisliš i uzmeš neki bolji uredjaj uz 10-15€ doplate. Recimo, ovaj sony NIJE regionfree, kao sto je neko ovde bio postovao pa sam se ja navukao. Firmware ne postoji na netu, na Sony sajtu nema podrske, itd...

Ako ovde ima jos vlasnika pomenutog uredjaja, neka se jave, pa da razmenimo iskustva. Pozdrav!

10x Brzi. Vidis, ja mislio da je reg. free. To moze i da se "ispravi" sa nekim software-om, zar ne? Mozes li da dodjes do telefona te firme?

Valjda moze da se ispravi koriscenjem onog Rfree programcica, ali ja tu kombinaciju nisam mogao da nateram da proradi. Dosta sam kukao oko svih tih problema ovde na forumu, ali nije bilo neke vajde. Telefon te firme ne mogu da iskopam, jednostavno sam izgubio. Probaj preko 988 ili se odsetaj do tamo, to je taman malo ispod raskrsnice Maksima Gorkog i Gospodara Vucica, ka Juznom bulevaru. Bila je velika tabla sa imenom firme na zgradi. Druga varijanta je da je Vocko iskopao telefon jer sam i njemu dao slicne koordinate nedavno, pa nek javi. Ako neko uspe da natera ovaj uredjaj da radi normalno, nekao obavezno javi! Jedini plejer koji ga je video je novi WinDVD, a iz explorera se ponasa kao da nema medijuma u njemu. Sa Rfree programom je nesto stucao i skakao...

Nazad
Vrh Dno