Šta je novo?

DVD softver

za power dvd jos jedan glas. mada moje iskustvo nije najbolje ako gledas i "kineze". tu miksujem power i nv dvd, pa koji ima bolju sliku

Ako imaš neku noviju Nvidia kartu sa GF4MX ili GF4Ti čipom, možda je bolje rešenje NVDVD jer uključuje hardversku akceleraciju za NVidia čipove, što PowerDVD ne podržava.

Powerdvd podrzava hardversku akceleraciju ( Hardware Motion Compenstation) za sve Geforce kartice a mozes da ga skines kod FOSI-ja , neznam da li je retail verzija i da li je najnoviji build 1811, a mozes i sa cyberlinkovog sajta trial verzija pa nadji crack.Za NVDVD 1.71 je skoro bio link na forumu NVDVD samo vidi da li radi.NVDVD ima bolji kvalitet slike ,ali nista drasticno u odnosu na Powerdvd koji se mozda lakse koristi ili sam se ja navikao na njega, u svakom slucaju probaj i jedan i drugi pa ces videti.

koji progran je najbolje uzeti za gledanje DVD-ova?
Moj favorit je ipak WinDVD.

Koristio sam godinama razne verzije PowerDVD i WinDVD, uvek je bilo otprilike: prvi ima više opcija, drugi ima bolju sliku/zvuk i veće HW zahteve, pa su se onda stalno preticali. Hardware više nije problem, a poslednja verzija WinDVDa je nakrcana mogućnostima (osim pan&scan i zoom), dok mi PowerDVD secka na Radeon 7500 (kažu neka nekompatibilnost).

Jos jedan glas za WinDVD4. Probao sam i Power DVD i NVDVD, i smatram da je WinDVD najbolji program od njih. Druga 2 sam deinstalirao.
Inace imam P4+GF4, tj. Silura Ti4200 koji daje perfektnu sliku, a WinDVD podrzava hardversku akceleraciju za bilo koju kartu (ukljuci se samo iz opcija), bas kao i NV DVD i Power DVD, te ako imas NV kartu moja preporuka ipak ide na WinDVD jer je po mom misljenju nesto kompletniji program od NVDVD-a.

Power DVD je meni najbolji. Mada mi nije jasno kako imaju tako jadnu kolekciju skinova. I sta se bre dogadja sa Winamp3 skinovima - veoma ih je malo i nema ni jednog normalnog...

BeastMaster je napisao(la):
ok, samo mi još bacite neki link za skidanje:)

Imam ti ja na nekom od CD-ova NVDVD poslednju verziju + onaj fajl koji otključava sve opcije...

Najbolje da imas i Power DVD i Win DVD. Pa jos mozes jedan da namestis za R1 a drugi na R2...

Imao sam ranije instaliran NVDVD 1.22 ali on ne moze da pusta MPG fajlove sa hard diska (ukoliko nesto nisam propustio).
Da li neka kasnija verzija resava taj propust.
Imam GF4

Ni naredne verzije ne mogu da pustaju fajlove sa harda.

Vrh Dno