Šta je novo?

Dvd Sata

Zoran037

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2006
Poena
320
Dali je neko probao DVD sa SATA prikljuckom i kakva su iskustva.
Znam da u prodaji ima 2 modela MSI i Plextor (120E) neznam kolko kosta ovaj MSI a i nije bas i neki uredaj bar po dosadasnjem iskustvu.
U svakom slucaju preporuka bi dobrodosla

Pa sta ce ti zapravo SATA DVD?
Svejedno je da li je IDE ili SATA isto ce raditi, sem ako imas neku od ovih novih ploca sa manjkom IDE prikljucaka.
Ali ono sto zelim da napomenem, to je da su danas opticki uredjaji teshko djubre, tako da je bolje da stavis akcenat na to, da kupis neki koji ima veliku garanciju jer koji god kupio imas dobre sanse da umre odma posle 1godine garancije. Zato je moja preporuka SONY DWG121B (to je u stvari Liteon SHM-165H6S i ja sam odusevljen kako je dobar) sa 2 godine garancije. I uzivas.

Nadam se da sam bar mao pomogao. :)

Postoji i Samsung SATA DVD-R koji se, sudeci po testovima, pokazao kao sasvim solidan uredjaj.

Dali je neko probao DVD sa SATA prikljuckom i kakva su iskustva.
Znam da u prodaji ima 2 modela MSI i Plextor (120E) neznam kolko kosta ovaj MSI a i nije bas i neki uredaj bar po dosadasnjem iskustvu.
U svakom slucaju preporuka bi dobrodosla

Ja vec dugo imam Plextor 755Sa i mogu ti reci samo najbolje o njemu, jos pocetkom godine sam hteo da predjem na kompletnu S-ATA granu ali nisam nasao SATA DVD uredjaj, pre nekoliko meseci kolega je uvezao jedan manji kontigent ovih rezaca i ja sam odmah ugrabio jedan, sto se mene tice Plextor 755Sa je odlicna kupovina.

Skupo burazeru :)

Ja sam na toj strani nasao sve sem CD/DVD uredjaja :D

Sanse da ces imati manjak SATA prikljucaka je mali, ali IDE uveliko. Uzmi SATA, plus je manji kabl, a kad ima 3-4 uredjaja vec je shuma unutra.

I ja merkam taj Samsung, samo me interesuje da li valja cemu.
Trenutno imam 2 Benq 1655 i zanima me isplati li se ubaciti SATA Samsunga umesto ova dva (Benq rezaci su stari jedva preko mesec dana)

Ma nemam pojma i ja ga merkam stalno,sve mi to isto nekako dodje,verovatno cu ga uzeti cisto zbog kablova a i imam na ploci 8 sata konektora pa da ne zvrje prazni.

Nazad
Vrh Dno