wiz011
Guest
- Učlanjen(a)
- 18.12.2004
- Poena
- 440
Pretraživao sam, ali ne nađoh ništa što bi mi bilo od pomoći. Jednostavno neće da snima DVD-RW (probao Verbatim 4x, probao Sony 2x), Nero uvek javlja "internal target error" (ili tako nekako) kad krene snimanje "lead-in". Probao još 4-5 drugih programa, svi javljaju neku grešku, probao da koristim ASPI umesto onog Win čuda - isto, InCD takođe kaže da ne može da formatira diskove.
Sasvim je moguće da je pisač jednostavno neispravan (mada sve drugo radi), ali iskustvo mi govori da ovakvi problemi mogu biti prouzrokovani i softverskim konfliktima (ponekad bi slični problemi nestajali posle reinstalacije Windowsa).
Probao sam da deinstaliram InCD, ali posle toga Windows ne vidi ni jedan optički uređaj. Sve sam pokušao što mi je palo na pamet da bih ovo rešio, ali bez ikakvog uspeha. Na kraju sam morao da reinstaliram InCD.
Neko iskustvo, savet? Ja više ideja nemam.
Sasvim je moguće da je pisač jednostavno neispravan (mada sve drugo radi), ali iskustvo mi govori da ovakvi problemi mogu biti prouzrokovani i softverskim konfliktima (ponekad bi slični problemi nestajali posle reinstalacije Windowsa).
Probao sam da deinstaliram InCD, ali posle toga Windows ne vidi ni jedan optički uređaj. Sve sam pokušao što mi je palo na pamet da bih ovo rešio, ali bez ikakvog uspeha. Na kraju sam morao da reinstaliram InCD.
Neko iskustvo, savet? Ja više ideja nemam.