Šta je novo?

dvd ripping problem

jaybox

Slavan
Učlanjen(a)
11.01.2005
Poena
319
error: cannot load mp3enc.dll
instaliram dvd rippere kao sto su imtoo v2.0, vSE, xilisoft v2.0, rade ok.
ali kad restartujem komp nece da se otvore i prijavljiuju gresku [gorenavedenu].
inace ubacio sam sam dvd idle pro v5.85, novi ace utilities v4.9, subrip, virtualdub i vdub mpeg-2. da oni nisu nesto pobrljali u registru?

Poslednja izmena:
sta je niko ne zna? uzeo sam i gomilu drugih programa, ali svi oni nesto brljave a dok ih podesim smorim se. ovi obicni ripperi izaberes codec i zavrse sve za 1h. pa ako ne nadjem problem moracu da se vratim na taj vdub ali kod njega mi dekriptovane vob file-ove jedng filma ne poslaze redom nego mi krece film od trecine.(ima li za to resenja da ne otvaram sad drugi thread?)

Skini negde ImTOO 2..0.12 (li tako nešto).

Taj sigurno radi. :) (provereno).

pokusacu sa reinstalom kodeka [ace mega codecs pack] pa cu da mu nabacim novi svezi ripper. pa cemo da vidimo. uzgred idem sutra na selo pa sam na netu tek od subote...

mnogo lepo bilo na selu, rural experience :smoke: drina hladna ko zmaj,zato toplo preporucujem. a sto se tice tog problema reinstalirao sam kodeke par puta i stavio najnovije verzije rippera ali problem je ostao :mad: ima li jos neko ideju?

Прочитај шта сам горе написао!

nisam nasao tu verziju ali izgleda da je bug bio u samom [samim] programima, jer sam dekriptovan film[dvd shrink] otvarao kao 'open dvd' umesto 'open vob files on ...' , mada mi je cudno sto se odmah nije blokirao, vec nakon restarta. nadam se da ce sad biti ok, ako ne izbunaricu negde tu verziju. tnx Tiger.

Vrh Dno