Šta je novo?

Dvd Rezac

Nemoj da te cudi to sa losim medijima,lepo ti rekoh da odmah testiras i kod tebe i kod drugara sa istim medijima:D Desi se da cak i Verbatim bude skart,tj da u kutiji ima i skarta i svega i svacega;)
SATA koji god da uzmes,isti djavo,ja uzeh skoro LG NS40 jer je 2god garancija na LG.zadovoljan sam za sada,narezah oko 50dvd-a,ni jedan nisam bacio,nisam radio skenove ali fino radi sve..
Pozdrav!

e i ja uzeo taj isti lg (posle optiarc)...gh22ns40...reze ok, cita ko zmaj...malo bucan al nista strasno

Nemoj da te cudi to sa losim medijima,lepo ti rekoh da odmah testiras i kod tebe i kod drugara sa istim medijima:D Desi se da cak i Verbatim bude skart,tj da u kutiji ima i skarta i svega i svacega;)
SATA koji god da uzmes,isti djavo,ja uzeh skoro LG NS40 jer je 2god garancija na LG.zadovoljan sam za sada,narezah oko 50dvd-a,ni jedan nisam bacio,nisam radio skenove ali fino radi sve..
Pozdrav!

Hmhm,pogledacu za taj LG,nisam bas nesto entuzijasta za LG :S (mada su im mediji dobri,moram priznati,al zato su najskuplji,25din komad)
Hehe ja 50dvd narezem za ned.dana ^^ skidam sa neta ko lud.:d

^^^Ciji su mediji najskuplji 25 din LG? Izgleda da pazaris na pogresnom mestu...Ver.... od 19 do 20 din (sada) a Max... (isto dobar) 16 din.Ne bih rekao da je LG medij nesto (mada bi trebalo da je sve isto ili slicno)

Ja sam sa mojim Pioneer-om 109D przio dok god je moglo, preko 2000 diskova je narezao. Sta jos treba reci?

^^^Ciji su mediji najskuplji 25 din LG? Izgleda da pazaris na pogresnom mestu...Ver.... od 19 do 20 din (sada) a Max... (isto dobar) 16 din.Ne bih rekao da je LG medij nesto (mada bi trebalo da je sve isto ili slicno)

Uglavnom su Ver 19~20,Max 19~21 a Lg 22~25 din.A lg je redak kao medij da se nadje...ili sam ja baksuz.
Bas sad pre faxa idem da pazarim Lg/Max da testiram,ako je moja teorija ispravna,trebao bi moj rezac da nareze,al opet bude koji "skart" onda je Laser na poslednjem izdahu.:S:

Mislim da treba da flesujes bios kao sto nenad.m kaze a izbor dvd mislim da danas nije presudan
uzmi ti drugi dvd rezac pa probaj

Hmm,pa nisam... mogao bi probati.

Ok skinuo najnoviji firmware,i krenuo ,al stane na pola i ode mi pc u mp3.
Lol...ovaj moj rezac se ne da,mozda je ko gazda pa ima bosanske krvi u sebi.. :d

Poslednja izmena:
Sta stane na pola, firmware? Proveri je li pravu verziju koristis sa oficijelnog sajta nemoj neke budzeve mozes to sve da s...esh.Ili ga ipak zameni ako mozes ...Cudno se ponasa

Poslednja izmena:
Hmm,pa nisam... mogao bi probati.

Ok skinuo najnoviji firmware,i krenuo ,al stane na pola i ode mi pc u mp3.
Lol...ovaj moj rezac se ne da,mozda je ko gazda pa ima bosanske krvi u sebi.. :d

jesi procitao uputstvo za flash-ovanje?
trebao bi da odes u safe mode i odatle to uradis

Uopste ne mora da ide u safe mode da bi fleshovao bios na dvd rezacu koliko ja znam

ili da ga postavi u pio mode..da ne bi doslo bas do toga do cega je doslo
pise otprilike fontom velicine 18 da treba, i onda na forumu imas gomilu slucajeva koji nisu tako radili

Ja za svakog mog pionira dosad (sata doduse) skinem firmware i flashujem direktno iz Wina i to je to

Ok ,instalirao sam nobi nero ,nero 9 lite,i sad dobijam drugu poruku,koja ima vishe smisla,
kaze : "power calibration error" ... tako da mozda kablovi za napajanje su u pitanju? ...
bio sam probao sa sva 4 kabla ,i sa svim dobijem isti rezultat.

druze pozdravi se sa rezacem evo ga kod mene ovde jos jedan sa istom greskom,narezao preko 2500 diskova (winxp) pionir 109,stvarno me je super sluzio ali jednostavno je na izdisaju i sluzi samo kao citac dok rezanje cdr i dvd je nemoguce tako da sam ga zamenio sa s203d.

Ja imam drugi problem sa Lite-On, poceo da je da odbija da cita, procita samo poneki disk, ali zato reze bez problema!

Danas sam video da postoje da se kupe LG rezači za 12 EUR, pa sam shvatio da je onda mnogo šta potpuno nebitno (baciti ili ne baciti rezač u đubre kada polu-izdahne i slično)...

pozdrav svim forumasima!!!:wave:

Evo mog tj mog burazera problem.Poseduje fantomski pioneer 111d oko godinu ipo dana,a ja vec skoro 3 i radi mi perfektno. Esad,njemu se javlja sledeci problem---

--cd diskove reze i cita sve ok
--dvd diskove cita ali kad krene da reze,i uvek odprilike na 36 do 38% pocne da krcka,i smanjuje plavu liniju (dokle je narezao) i upotrebu buffera i kraj!!! Burn process faild!!

Uradio sam mu i novi firmeware,isto...Nero koristi 6. nesto koji je super i svima dobro radi..Ima li neke pomoci ili pravac radnja? Hvala unapred na odgovorima ako ih ima. MEK MEK!!!:banana:

Ne vredi se cimati i rizikovati da en nareze dobro cd :)
Rezaci su potrosna roba trajao je dovoljno kupuj novi :)

Grr :D Hvala na informacijama. Imao sam problem sa Pioneer 216D tj. "Could not perform EndTrack". U pitanju je bio Kaspersky 2009. Samo sam dodao Nero u trusted list aplikacije i moj problem je resen.

Nazad
Vrh Dno