Ovo je rezultat nakon graviranja.
Na žalost uglavnom režem DVD medije u poslednje vreme pa nemam nijedan narezan običan CD sa ovim rezačem (nedavno je kupljen).
Rekla bih da je rezultat prilično dobar.
Hvala ... a rezultat nije prilicno dobar ... ja bih to nazvao perfektnim .... jedino me cudi da nemas bas nijednu gresku na donjem grafikonu .... ... bilo bi lepo ako imas vremena i ako te ne mrzi da odskeniras jos jednom isti disk i da postavis ponovljeni sken tog diska ... ... takodje, zamolio bih te jos dve stvari .... prvu da sledeci put narezanu mediju odskeniras pre i posle graviranja .... i drugu .. da okacis sken nekog obicnog verbatim 16x+ diska, po mogucstvu vise njih ..... tako ces pomoci mnogim ljudima koji ovo samo citaju da se odluce za kupovinu .... u ime svih njih unapred hvala ....
U, bre što si naporan, ne sme čovek da iznese lično mišljenje.
za mene je to kompliment

.... ujedno i cast od nekog cije misljenje koliko toliko cenim

....
sto se braon boje tice ... rekao bih da je neko hteo da to lici na zlatno

.... elem .... vec sam na temi kacio link sa kolorima ... nije mi teso da to uradim opet ....
http://www.cdfreaks.com/reviews/Philips-Color-LightScribe/ ... tako da valjda ce moci jednog dana da se kupi kod nas ....
oko toga da izbledi .... hm .. da li si probao da problem resis tako sto bi 2 puta crtao isto ...
sto se tice poklona .... sad opet malo filozofiranja i medjuljudskih odnosa

.... nije stvar koliko ce trajati .... stvar je u maloj paznji .... stvar je da sljasti ... da lici na zlatno .... da izgleda luksuzno .... ... svakome kome bi pokazao jedan takav disk koji sam imao rekao je vao kako si to uradio .... definitivno im se vise svidjalo nego bilo kakva nalepnica .... ... poslovni ljudi bi rekli da je to mnogo kulturniji nacin za ispisivanje podataka firme na disku od lepljenja nalepnice ..... pa nece takav disk stajati na sobnoj svetlosti nego na polici, mozda u fascikli ili nekoj fioci .....
i na kraju .. sto se tice specijalnih photo-print stampaca .... koliko kosta neki koji i sve ostalo radi vrhunski .... u svakom slucaju neko ko danas kupuje 2 dvd rezaca za manje od 1000 din preko moze kupiti uredjaje koji podrzavaju i LS i LF .... ako mora da kupi 2 rezaca sta mu je to da da 700 din preko i dobije obe ove mogucnosti ..... a posebno napominjem to da LF ima i DiscT@2, odnosno crtanje po data strani diska ... bar ja ne znam stampac koji to moze

....
i jos nesto ... posto kazes da imas izgravirane lightscribe diskove .... ako su narezani .... posto imas dobar Pi/Po skener .... da li bi bio ljubazan da okacis nekoliko sknova na ovoj temi ....
Ovo je rezultat nakon graviranja.
Na žalost uglavnom režem DVD medije u poslednje vreme pa nemam nijedan narezan običan CD sa ovim rezačem (nedavno je kupljen).
Rekla bih da je rezultat prilično dobar.
moram da ispravim sebe ...tek sad sam zumirao tvoj sken i uvideo da to nije sken DVD vec CD medije .... sto se cd medija tice daleko od toga da je tvoj sken rdjav ali vidjao sam i bolje rezultate ... ti si radila C1/C2 test ... label je office2007 ... ne znam da li si pogresila disk ... ali ja sam svo vreme govorio o dvd medijima

....