Šta je novo?

Dvd+r

• Začetnik teme Začetnik teme Ashley
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ima ih kod nas u bg-u u merkatoru, hipermarket, za cenu nisam siguran... ili kod slobe 🙂

Jeste mnogo novca za Verbatim 2x.

Možda ću uskoro imati u ponudi DVD+R. Javiću vam!

p.s. Ovo nije reklama 🙂

Verbatim 4X, 150 dinara u prolazu kod Doma omladine.

Ashley je napisao(la):
Gde ima DVD+R diskova i posto? Za DVD-R znam, ali DVD+R ne videh nigde...

BTW, jel' 140 din. za Verbatim DVD-R 2x puno novaca?

Gde ima verbatim dvr-r 2x u NS za 140 dinara.

Ashley je napisao(la):

:beat:

Ashley je napisao(la):
...ako neko zna za NS...

:d Iskreno nemamo pojma 😛

E sad salu na stranu, mislim da bi ti se isplatilo debelo da napravis neku turu, dodjes ovde i nakupujes se...ozbiljno, mislim da ce razlika u ceni biti prilicna posto to nije toliko rasprostranjena stvar da je ima svugde, vec verovatno uvoze svega 2-3 uvoznika...to se vidi i iz ponude, tek sad pocinju da se pojavljuju poneke normalne svetske firme...

Dakle, moja preporuka, ako ne nadjes nista u NS, dolazi 'vamo i nakupuj se lepo...moja preporuka - Ritek G04. Skoro duplo jeftiniji od Verbatima (tj. kupis duplo vise diskova 🙂)

OptiPlex je napisao(la):
moja preporuka - Ritek G04. Skoro duplo jeftiniji od Verbatima (tj. kupis duplo vise diskova 🙂)

Koja je realna prednost tog Riteka od 1.25€ u odnosu na Plasmon AN32 koji košta 0.9€?

Imaš u Despecu (www.despec-yu.com), ali oni rade samo veleprodaju (što ti pretpostavljam neće biti problem 🙂), imaju odlične cene za Verbatim, a 4x DVD+R dođe oko 120 din (dilerska cena, bez pp). I jeste, u Bgd su 🙂

mikis je napisao(la):
Imaš u Despecu (www.despec-yu.com), ali oni rade samo veleprodaju (što ti pretpostavljam neće biti problem 🙂), imaju odlične cene za Verbatim, a 4x DVD+R dođe oko 120 din (dilerska cena, bez pp). I jeste, u Bgd su 🙂

Veleprodaj jeste problem za obicnog kupca, koji treba da se navikne i na legalne stvari(a Despec je maximalno legalan).
Da dilerska bez p.p. koji je apsolutno obavezan, znaci =144 sa p.p. Pa dodaj marzu prodavca, pa saberi koliko je to.

Heinz je napisao(la):
...
Koja je realna prednost tog Riteka od 1.25€ u odnosu na Plasmon AN32 koji košta 0.9€?

Ma nijedna, nemoj da uzmes ni slucajno...🙂

Nazad
Vrh Dno