Šta je novo?

DVD+R 8x i DVD+RW 4x - Gde?

zeleni_zub

Super Operater
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2002
Poena
650
Da li imaju negde da se nađu DVD+R 8x i DVD+RW 4x medije?

Poslednja izmena:
???

Da li je moguće da ih nigde nema?

Primedisc DVD+RW 4x bi trebalo da ima u Dudiju (NBGD, Vojvodjanska _neki broj_, neka neko da tachnu adresu :)), cena 132 din/kom, rade jako lepo na Pioneeru 107D.

Vince Carter je napisao(la):
Primedisc DVD+RW 4x bi trebalo da ima u Dudiju (NBGD, Vojvodjanska _neki broj_, neka neko da tachnu adresu :)), cena 132 din/kom, rade jako lepo na Pioneeru 107D.

Da, i kupovina za 1000 dinara je obavezna, inače te "ljubazno osoblje" jako lepo primi :)

Vojvodjanska 16A na Novom BGD-u (ne ona u Zemunu), 1000 dinara je pozeljna suma, usluzice te i za manje, ali onda ti uzimaju licnu kartu i ides u njihovu elektronsku evidenciju nepozeljnih musterija.

Dobro, to je za DVD+RW, a šta bi za DVD+R 8x. Dajte nešto što nije veleprodaja, ne pitam za cenu.

Nije problem to što mora da se potroši više od hiljadu, i ovako mi treba par +RW, par +R 8x, i uzeo bih za ostale pare + ili - R 4x.

A jel ima negde Verbatima?
Može i veleprodaja. Samo da ih ima (i +RW 4x i +R 8x)

Poslednja izmena:
E pa ko ti je kriv sto si slusao neke tu, pa kupio 8x rezac. :)
Eto sad nadji negde 8x medijume (+ uz to da budu i jeftini i kvalitetni...trenutno tesko).

Aj da ne bih otvarao novi post,da li neko zna gde ima naj jeftiniji Verbatim 2x?
i po kojoj ceni

Kod Dudija mi nisu pominjali 1000 dinara, ali su rekli da ne vole one sto dolaze da kupuju po jedan dva necega....inace ja sam uzeo 25 komada (malo zvono) -R i 3 kom +RW....rekose mi da za RW moze na komad, ali da zvona ne otvaraju....
Imaju 8x + medije, ali samo spindle...25 komada, valjda....

Kada sam 2 dana kasnije otisao po jos jednu stanglu, neke mini diskove i DV kasete obradovali se kada su me videli......mnogo su bre cudni oni likovi sto tamo rade....svi su nesto elektricni....a i ima ih brdo.....bar 4-5.....i tako bleje :).....ali polako i sve mozes da se dogovris sa njima :)

zeleni_zub je napisao(la):
A jel ima negde Verbatima?
Može i veleprodaja. Samo da ih ima (i +RW 4x i +R 8x)

Sve to shto trazish imaju Mikro Rachunari. Ja sam vec napravio pozamashnu kolekciju DVD+R 8x i DVD+RW 4x diskova :D

Bane je napisao(la):
Sve to shto trazish imaju Mikro Rachunari. Ja sam vec napravio pozamashnu kolekciju DVD+R 8x i DVD+RW 4x diskova :D

:D Sad sam ih zvao. Imaju Verbatim DVD+R 8x i DVD+RW 4x i nisu uopšte skupi. I prodaju fizičkim licima.

:wave:

Dajte neki kontakt tih Mikro Racunara, adresu i okvirne cene,
to nisu skupi ne znaci bas mnogo :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno