Nije, nesto je kvalitetniji. Ko nije probao ne moze da zna kakav je.Amon_Ra je napisao(la):Jos jedan glas za Pioneer, taj liteon je dobar pri grebovanju koliko znam, a sada da li je kvalitetan ko Pioneer...
Gedza je napisao(la):Nije, nesto je kvalitetniji. Ko nije probao ne moze da zna kakav je.
Vince Carter je napisao(la):Na svim testovima na netu koje sam video (a ima ih dosta) je Liteon LTD 163 proglasen za ubedljivo najbolji DVDROM, svi rezultati su mu odlicni i ispred konkurencije, a narocito DAE brzina koja je max 52x!!!!!!
Jedina mana mu je (koliko sam video iz iskustva ljudi) losije citanje ostecenih/losije snimljenih diskova (mada mislim da se to moze reci za vecinu DVD uredjaja).
JoeKuboj je napisao(la):Jel valja uzeti Pioneer 117-LJ ?![]()
BokiPK je napisao(la):Ovo vec ulazi u domen cepidlacenjaal' ajde. U sustini, sta god da uzme covek nece da pogresi.
Toshiba su JEDINI drajvovi koji mogu da citaju sibchanel podatke. JEDINI, od svih citaca!!! I kvalitet im je vrhunski.
DAE kod LiteOn-a jeste max 52, ali kvalitet(greske, jiter, i ostalo) i nisu na tom nivou.
Pioneer koji imam cita sve. Ali stigao je sa Nemackog trzista, i fizicki se razlikuje od raznih OEM-ova. Grebuje sa 42x na kraju(105SZ, 16/40).Jedino nije zgodan za pirateriju.
BokiPK je napisao(la):................
DAE kod LiteOn-a jeste max 52, ali kvalitet(greske, jiter, i ostalo) i nisu na tom nivou. Konkretno nema korekciju gresaka. Ne bavim se time, samo ukratko prenosim ono sto sam citao sa raznoraznih renomiranih sajtova.
Pioneer koji imam cita sve. Ali stigao je sa Nemackog trzista, i fizicki se razlikuje od raznih OEM-ova. Grebuje sa 42x na kraju(105SZ, 16/40).Jedino nije zgodan za pirateriju...............
leksa je napisao(la):Boki, bez ljutnje ali mi se cini da pricas napamet (imam utisak da Lite-on nisi nikad probao). Pre svega kvalitet DAE kod Lite-On-a je vrhunski i bolji je nego kod Pioneer-a 116 koji sam imao pre njega. Sto se tice toga dal' cita sve, cita sve isto kao i pioneer. Doduse nisam bas ni stavljao cd-ove nadjene na ulici u njega (kao ni u pioneer) ali se po tom pitanju ponasaju slicno i cak imam vise poverenja u lite-on nego sto sam imao u pioneer, jednostavno deluje ubedljivije (mozda zbog brzine).
BokiPK je napisao(la):Ne ljutim se. I ne pricam napamet.
Sto se tice DAE-a, ako se bas hvatate za to, sto veca vise brzina vise dovodi do gresaka. Sitnih, ali ucestvuju u ukupnom kvalitetu. Ako bas cepidlacimo.
Taj LiteOn postoji u dve verzije, LTD 163 i LTD 163 D. Jedan cita CD-TEXT a drugi ima JitterCorection. Obicnom smrtniku nista ne znaci. Itd, itd...
Nek uzme sta oce.
leksa je napisao(la):Jednostavno receno, jesi li ti imao lite-on u rukama i probao to sve ili pricas teoretski.
[/b]BokiPK je napisao(la):Bolje pitanje bi mozda bilo sta ne uzeti!!!
Izbegavati:
- Affrey, BTC, Creative(loshi)
- NEC, Samsung (problematicni)
- ASUS (skup, ima problema);
Ekonomski gledano za normalnu upotrebu, preporuka:
- Sony, Toshiba, LG, pa i LiteOn
- Pioneer, (samo sto je malo skuplji).
Amon_Ra je napisao(la):Cini mi se da su oni svi otkljucani, u suprotnom imas prost programcic koji te reshava tih briga. U blokovima ima par glubova sa pristojnom kolekciom DVD ozdanja - tu pre svega mislim na onaj u blizini Piramide kod komsijskog nam 44-og bloka. Imaju prilicno filmova i treba da se ostavi depozit od 50 nemaca...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari