Šta je novo?

dvd plejer

zilijen

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2002
Poena
604
preporucite mi neki..
da li je bolje da uzmem dvd pleyer + cd rezac, ili samo combo?
kapiram da cu ovako dobiti na perfomansama i jos cu moci direktno da rezem sa cdea koji mi je u dvd plejeru ( recite mi kakva su vasa iskustva sa ovim.. mozda je ovako sporije nego da kopiram na hard pa da rezem ?)

10-20 evra ne igra neku ulogu

vec sam odlucio koji cd rec samo ne znam koji dvd plejer. bitno je da bude region free

recite mi jos na sta treba obratiti paznju prilikom povezivanja ova dva uredjaja.. sta gde ide / master/slave/prim/sec

hvala unapred

Bolja je kombinacija DVD-ROM + CD-R/RW.Mocices kopirati u "letu".Ja do sada nisam imao neke probleme kod takvog kopiranja.
Rezac obavezno stavi na sec. master, a dvd na slave (svejedno da li je na prim. ili sec.)
DVD ne mora da bude region free.Imas programe koji to omogucavaju (AnyDVD, DVD region free i sl.)

ok. super.
sad samo da izaberem dvd
na benchu je bila preporuka za pioneer 119, mada dosta vremena je proslo od tog testa. pojavili su se novi modeli. kakav je ovaj dvd-121? i kakav je u poredjenju sa liteon, teac i ostalim
koliko je vazno da plejeri podrzavaju citanje +r i +rw standarda

Kupi combo. Sta ces kad budes kupovao DVD rezac, da imas tri uredjaja u kucistu? Ili ces jedan da izbacis...

Ne slusaj Geeka, on to preporucuje zato sto on to ima :) (sindrom koji ne volim previse :d) a takodje pominje dvd rezac iz svoje perspektive posto on misli da se svi spremaju da uzmu dvd rezace, a ti ni do cd rezaca nisi stigao ;)

Mnogo je bolja varijanta sa 2 uredjaja jer em nije skuplja em je sigurnija (ako nesto ne daj boze crkne) em ces, sto je najbitnije, moci da kopiras 2 diska u isto vreme. Ja bez ovoga ne bih mogao da zamislim masinu

A kad i ako budes kupovao DVD rezac lako ces prodati svoj pisac a ostaviti dvd citac.

Ja sam uzeo pre petnaestak dana LiteOn (DVD-ROM) u kutiji, dobijes licenciran DVD XP4, audio kablic...na sebi ima "prikljucak" za slusalice (mislim da Asus nema, barem ne ovaj kod kod druga)...nemam nikakvih problema, tih je....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno