Šta je novo?

DVD player

pavle93

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2008
Poena
349
Drugaru se blizi rodjendan i nas par smo se dogovorili da mu kupimo dvd player za rodjendan.

Budzet je nekih 100 eura, izasao sam malo iz tokova sta valja a sta ne na nasem trzistu.
Bitno je da rade nasi titlovi, pusta divx i da nije neki najbedniji i najjeftiniji model:)

Hvala unapred na pomoci:wave:

pejo,

Jel ima neke bitne razlike izmedju pioneer-a i philipsa ili su isti?

@gvlado

Mislio sam o tome, ali onda moramo da mu uzmemo i HDD (nije to neki problem) i onda on mora da kopira sa necega filmove.
Ovako ubaci disk i milina.

Ja imam pioneer 585 i philips 5990. Kao prvo zelim da kazem da su oba pleyera vrlo dobra.:)

Sto se tice izrade i samog daljinskog tu po meni ima daleko vecu prednost ima pioneer.

Slika je po mom misljenju bolja za nijansu na philips-u, ima vise opcija za titlove u odnosu na pioeer.

Ovaj pioneer imam vec 2 godine i stvarno sam prezadovoljan ali malo ga je pregazilo vreme (moj model 585 nema usb) verovatno zbog kodeka neki divx filmovi ne idu bas glatko to pogotovo odnosi na izdanja na 2 cd-a, pa sam zato nabavio philips.

Philips pusta stvarno sve bez problema, ali zato zvuk nije ni prici pioneeru. to mi je i najveca zamerka na philpsu, daleko od toga da je los ali u odnosu na pioneer dosta losiji. Pioneer kao da da ima neke filtere za zvuk, jednostavno na 5.1 sistemu, pogotovo bas mnogo bolje zvuci.

Da rezimiram:
pioneer 585-
+ slika, zvuk, titlovi, izrada, daljiniski
- podrska za nove divx kodeke, nema usb

philips 5990-
+ slika, titlovi
- daljinski, izrada, zvuk

Kakva je situacija sa pioneer-om 410 ne znam, on je novija generacija u odnosu na 585 ja pretpostavljam da su na njemu ispravljene mane u u odnosu na 585.

Uzeli smo pre neki dan ortaku Pioneer-a, mogu reci da lepo radi. Drugar je zadovoljan, po meni je mana sto na ubacenom divljem softver-u nema prikaza prevoda, nego mora da bude isto ime.

Imam dva pioneera i samsung recorder i proklinjem dan sto kupi to samsung *****, ljudi moji patnja ziva pustiti mp3 ili divix sa nega mora supaliti tv i potvrditi jedno pet puta dok prosvira za ubit se, a pioner ubacis cd ili dvd pritisnes pley i vozi sam predje iz foldera u folder dok samsung stane ko tuka i ceka da ti to rucno uradis.
Srecom nisam ljubitelj mp3 i divixa toliko da mi previse smeta inace bi ga kroz prozor, hvala bogu WD player vrti sve zivo i nezanovjeta tako da se da zivit sa HD materijalom.

Moze li neki predlog upucenih?

Za DVD player, do nekih 7.000din.
A potrebno je da ima sledece:
- lako baratanje titlovima, svakakvim
- omoguci pregled fotografija sa medija
- pozeljan i USB (ne obavezno)
- sto siri spektar formata da podrzi

Vrh Dno