Šta je novo?

DVD pitanja

Rogue_ChM

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2002
Poena
601
1. Kakva je razlika izmedju Pionira 116 i 117, vrlo su slicni po ceni.

2. Kakva je razlika izmedju 116 i 116r (ima biosa za obe verzije) i 117 i 117r

3. Koji su nedostaci slot drajvova (da li mogu da citaju one male cd-e)

4. Koji program koristiti za skidanje vob fajlova, znaci nikakva kompresija samo za storage sa dvd-a.

ne mogu da verujem da niko ne zna cak ni koji program se koristi.....
...smor....

Po meni, najbolji program za skidanje VOB-ova je SmartRipper.
Pozdrav

Vidim imas Pionira, kakva su iskustva??? Ne mogu da verujem da cak ni prodavci ne znaju sta je drugacije kod 117-ice, tj. posle malo razmisljanja kazu: brzi je. I jedan i drugi su 16x, sta je tu brze?..

Rogue_ChM je napisao(la):

Nazalost nisam siguran, video sam negde odavno najavu za 117, i u svakom slucaju nije bila neka spektakularna razlika.

Ne mogu da citaju male cdove, a cini mi se i da se vise prljaju. Sa druge strane kod Pioneera samo Slot-In modeli imaju SPDIF out sto moze biti znacajno, a i sam mehanizam (tj princip) je jako, jako fin. :)

4. Koji program koristiti za skidanje vob fajlova, znaci nikakva kompresija samo za storage sa dvd-a.

I meni SmartRipper odlicno radi posao.

Sto se tice Pioneer-a mogu ti reci sve najbolje. Jednostavno cita sve. Pre ovog sam imao 105s. Mislim da ovi sa slot-in mehanizmom ne mogu da prime male CD ali ako ti to nije problem uzmi neki od modela sa slot-in jer su mnogo gotivni (ja jos uvek zalim za 105s samo zbog nacina ubacivanja CD-ova).
Pozdrav

Fino fino.. a koji je najbolji software player???
I koliko otprilike vremenski traje dekriptovanje dvd-a, znaci kopiranje na hard...

Rogue_ChM je napisao(la):

2. Kakva je razlika izmedju 116 i 116r (ima biosa za obe verzije) i 117 i 117r

A (1) UDMA Mod
A (2) Mehanizam
A (3) Ne mogu
A (4) decss, potrazi na http://www.divx-digest.com

Nazad
Vrh Dno