Na zvonu od 25 komada piše Made in Japan, siva je plastika. Mogu da slikam ako treba![]()
U 14.Decembra malo ispod pekare Djevrek i kod video kluba Zabac na toj istoj strani ima jedna prodavnica pise oprema za PC, konzole...sa praznim medijima, a u okolini imas dosta mesta gde da parkiras samo nemoj u 14.og, na ulici da te par hiljada ljudi ne spominje. Cene su im oko 1-2 din. vise ili jeftinije od onih u centru grada, kvalitet medija ne znam nisam tu do sada kupovao. Ako probas javi.sad ne znam gde da kupujem diskove u okolini krsta ?
Novi Beograd, preko puta pumpe u Džona Kenedija, između Metroa i starog Merkatora, cene odlične, parkinga kol'ko hoćešGde bre ima da se kupe Princo i Verb a da nije u samom centru grada gde mi ne pada na pamet da jurim parking ? Srecko (iznad orla) je prso, ne radi vishe, sad ne znam gde da kupujem diskove u okolini krsta, vuka, slavije ?
Novi Beograd, preko puta pumpe u Džona Kenedija, između Metroa i starog Merkatora, cene odlične, parkinga kol'ko hoćeš![]()
Novi Beograd, preko puta pumpe u Džona Kenedija, između Metroa i starog Merkatora, cene odlične, parkinga kol'ko hoćeš![]()
A i tad neće da "drži" podatke preterano dugo.Jedino ako ga ne narezes jednom i cuvas u fioci ali onda gubi svrhu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari