PoisonFree je napisao(la):evo ja sam radio pi//po na 108-ici
zendraqla je napisao(la):Jel i dalje su kod doma omladine plusevi 38 din? A i minusi su bili toliko kada sam poslednji put isao.
kiza_m je napisao(la):U prodavnici KIK u Kraljevica Marka 11 (obavezno napomeni da si clan benchmarka).
Izmedju Gavrila Principa i Karadjordjeve od BAS-a prema Brankovom mostu.
Kupio sam juche za buraza (ja josh nemam DVD burner :S: )
ivica je napisao(la):Sutra idem na buvljakpa cu tamo da izvidim situaciju koliko su diskovi i da li su neshto jeftiniji.
Daj, choveche, kako mozes ovako nesto da napises? Mis'im, onaj prodavac tamo prvi put video gomilu usera (i ko zna koliko guests-a koji su se pozvali na taj oglas) i ti sad ovako... da te mozda nije pitao da nisi slucajno moderator pa sada tako mislis?ivica je napisao(la):U Kik-u popust na benchmarkovce vishe ne vazi, izgleda.
Mozda je samo za krupnije ribe.(chitaj, moderatore...)
Prodajem Verbatim DVD+R 8X, pakovanje u zvonu.
Cena: 32.7 din/1kom
Isporuka u Bg.
kontakt mail: [email protected]
Eto vidis, primali su cak i pogresne lozinke :dPJ je napisao(la):Dovoljno je bilo reci "Banchmark"![]()
Super... taman za sutra :banana:filipenko je napisao(la):Sta bulaznite, danas sam bio u Kiku i odma dobio popust
Pa sad, tesko ces bas svuda naici na cenu od 33 din/komad cak i za 100, a da pri tom dobijes i fiskalni racun i da pri tom nisi pravno lice.@PJ
kad uzimas na 100 komada 33-34 dinara je cena i svugde drugde, a ne samo u KIKu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari