Šta je novo?

DVD mediji - gde i koji?

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
920
Mislim, mene ovo ne interesuje posto ja znam gde i koji :d ali neka ovo bude thread za sve informacije vezane za kvalitet i nabavku DVD medija.

Ajmo sticky.

Jel ovaj sken dobijete kada uradite pi/pif scan?
Meni kaze da Pioneer (108 je u pitanju) ne pdorzava pi//po skeniranje
:zbun:

PoisonFree je napisao(la):
evo ja sam radio pi//po na 108-ici

Vidim na nekim shotovima da su radjeni sa 108-icom, a kod mene nece....zato sam i pitao...

Moraš neki noviji DVD Info Pro da nađeš.

Jedna napomena:

Skenovi sa 108-ca u DVDinfo Pro se toliko razlikuju da nije normalno. Proban je jedan DVD u 3 108-ce sa istim firmware-om, i ni jedna nije dala ni približno sličan sken, čak se i oblik krive u mnogome razlikovao.

Ja ne bih preterano polagao poverenje u rezultate skenova, već da li vam je neki dvd čitljiv ili ne u nekom lošijem čitaču.

Alfa Vision CD-e sam narezao oko 100 i SVI su bili ok. Kad sam hteo da kupim DVD-e, prodavac mi je rekao da im je ova serija losa, i da su se ljudi zalili da poneki hoce da "pukne". Medjutim, kasnije sam narezao desetak komada i nije bilo problema. Veravatno su nove serije bolje.

Juče sam bio u jednoj radnji u Balkanskoj u kojoj su mi ljudi iz same radnje rekli da su Alfa Vision DVD jako loši i savetovali me da ne kupim iste. Da li je u pitanju samo ta serija ili su svi takvi, to ne bih znao da vam kažem...

Gde ima Verbatim za 33 dinara? Kod Doma Omladine su 38

U prodavnici KIK u Kraljevica Marka 11 (obavezno napomeni da si clan benchmarka).
Izmedju Gavrila Principa i Karadjordjeve od BAS-a prema Brankovom mostu.
Kupio sam juche za buraza (ja josh nemam DVD burner :S: )

Jel i dalje su kod doma omladine plusevi 38 din? A i minusi su bili toliko kada sam poslednji put isao.

zendraqla je napisao(la):
Jel i dalje su kod doma omladine plusevi 38 din? A i minusi su bili toliko kada sam poslednji put isao.

Ako ih volis pluseve imas u prolazu na tarazijama kod pivnice(do meka ka knezu).
Cena 37 din.
Inace gde kupujete kutije .
Ja onu najbedniju kutiju placam 6.6 din u balkanskoj 42,alfa media.

Poslednja izmena:
kiza_m je napisao(la):
U prodavnici KIK u Kraljevica Marka 11 (obavezno napomeni da si clan benchmarka).
Izmedju Gavrila Principa i Karadjordjeve od BAS-a prema Brankovom mostu.
Kupio sam juche za buraza (ja josh nemam DVD burner :S: )

Jel moze na manje kolicine ili je cena samo za zvono od 25 kom?

@Mare

Mislim da u KiK-u mozes kupiti bilo koju kolicinu, sa popustom za Benchmarkovce... Barem su meni rekli da moze, iako sam kupio 200 komada.

da moze uzeh samo za 200 kinti pola cd pola dvd pa cu viceti... dobri su ljubazni itd steta sto i oni nisu ispod doma omladine vec dole u rupi................

BTW kakav je rimax 4x+ ritek g04 serija?

U Kik-u popust na benchmarkovce vishe ne vazi, izgleda. Ja danas bio i pozvao na ovaj sajt, al' nishta. Kazu, bilo ali vishe nema. Mozda je samo za krupnije ribe.(chitaj, moderatore ili za one shto uzimaju na veliko). Uzeo sam, kad vec dodjoh, 10 Pack(shtap) DVD+R 8x Verbatim gde je 1 disk koshtao 40din-a...znachi sve 400din-a.
i 15 cd-a Verbatim Super AZO Crystal DL+ gde je jedan koshtao 18din.

Sad recite jel dobro prodjoh ili ne?
Po meni moglo je bolje...bar za oko 100din-a, al' ajd sad shta je tu je.

Gde vi nadjoste za po 33 din , ja ne znam. Nije neka para kad uzmesh do 10 komada al' shta da sam uzeo onaj pack od 25 komada.
Mozda greshim mozda je on po 33 dina(ili je to za 4x diskove, al' opet..???)
Bash shteta shto je PrimeDisk DVD+R 8x u slimu nestao. Bio je super za te pare.(30-35din) :(

Sutra idem na buvljak :D pa cu tamo da izvidim situaciju koliko su diskovi i da li su neshto jeftiniji.

ivica je napisao(la):
U Kik-u popust na benchmarkovce vishe ne vazi, izgleda.
Mozda je samo za krupnije ribe.(chitaj, moderatore...)
Daj, choveche, kako mozes ovako nesto da napises? Mis'im, onaj prodavac tamo prvi put video gomilu usera (i ko zna koliko guests-a koji su se pozvali na taj oglas) i ti sad ovako... da te mozda nije pitao da nisi slucajno moderator pa sada tako mislis? :D Ni jedna akcija/popust ne traje vecno... to se zna. ,)

Nego, na buvljaku je 25 pack kostao 900 din/kom i to odmah ispred na jednoj tezgi (dalje ne morate ni ici, unutra 101% nema jeftinije), ali ne znam da li je sada cena ista, to je bilo pre mesec i po - dva.

Poslednja izmena:
U KIK-u jeste bio popust (ja sam uzeo 100 komada po 33din). Dovoljno je bilo reci "Banchmark" ;), ali kao sto neko rece, svaka promocija ima odredjeno trajanje.

Razlog ovog reply-a je poruka sa news-a od pre neki dan:
Prodajem Verbatim DVD+R 8X, pakovanje u zvonu.
Cena: 32.7 din/1kom
Isporuka u Bg.

kontakt mail: [email protected]

Sta bulaznite, danas sam bio u Kiku, pozvao se na benCHMARk i odma dobio popust na svih 10 komada koliko sam uzimao :) Pitao sam do kad vazi popust, na sta je covek odgovorio "dok ima robe, a robe non-stop ima". Verbatimi, 8x, minusevi...
@PJ
kad uzimas na 100 komada 33-34 dinara je cena i svugde drugde, a ne samo u KIKu :)

filipenko je napisao(la):
Sta bulaznite, danas sam bio u Kiku i odma dobio popust
Super... taman za sutra :banana:

@PJ
kad uzimas na 100 komada 33-34 dinara je cena i svugde drugde, a ne samo u KIKu :)
Pa sad, tesko ces bas svuda naici na cenu od 33 din/komad cak i za 100, a da pri tom dobijes i fiskalni racun i da pri tom nisi pravno lice. ;) Kod DO, kada god sam pitao da li bi isao neki popust za "akciju" od 100-200 komada, uvek je odgovor bio 'na zalost, cena je fixna (tipa 38-40 din))'. Nije da sad sitnicarim za 100 kinti, stvar je principa... :)

Vrh Dno