Hvala za link.Voodoo_NBGD je napisao(la):Ubedljivo najlakse je to odraditi sa CloneDVD-om 3, za koji ne treba AnyDVD u pozadini.
Voodoo_NBGD je napisao(la):Ubedljivo najlakse je to odraditi sa CloneDVD-om 3, za koji ne treba AnyDVD u pozadini.
Ja mislim da nije. Ovo je trojka sa clonedvd.net, dok je na elby-jevom sajtu jos uvek dvojka. Koja je od njih dve 'autenticna' ne znam, ali ova trojka radi posao.Borko je napisao(la):Da li se radi o istom programu (nova verzija) koji potpisuje Slysoft ? Isto se zove AnyDVD samo na njihovom siteu je poslednja verzija neka 2.x (oni izaju i AnyDVD). Mislim na istu firmu koja se ranija zvala Elaborate bytes, i izdavala je i CloneCD.
Borko je napisao(la):Da li se radi o istom programu (nova verzija) koji potpisuje Slysoft ? Isto se zove AnyDVD samo na njihovom siteu je poslednja verzija neka 2.x (oni izaju i AnyDVD). Mislim na istu firmu koja se ranija zvala Elaborate bytes, i izdavala je i CloneCD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari