Šta je novo?

DVD kopije

stavre

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2004
Poena
301
Hteo bi da prebacim originalni DVD disc od 7gb na dva od 4.5gb?Interesuje me da li je ovo neko probao i da li uopste ovo moze da se uradi i kako?

Naravno da moze. ;)

Recimo lepa kombinacija je AnyDVD (zbog copy protectiona i RPC-a) + DVD Shrink.

Jel moze malo opsirnije tj da li treba prvo obraditi disc u Any pa posle u Shrinku i gde "prepoloviti" DVD od 7gb...?

Ma dovoljan je samo DVD Shrink. Imas u njemu mogucnost da lepo podelis film na bilo kom mestu. Ja sam sada skoro tako snimao Kuma na dva diska.

Nije mi jasno da li treba u Shrinku ili Clonu odrediti na kolko disca narezati ili to treba uraditi u Neru?

Preporucujem ti da ga "sabijes" na jedan disk.

Izbaci meni i jezike koji ti nisu potrebni, a razliku u kvalitetu filma ces jako tesko primetiti.

Lepo, samo na prvom ekranu NEMOJ da obelezis "Compress into one blank disk". I nema nista da se radi u Neru, posto CloneDVD sam reze.

Meni i dalje nije jasno zbog cega toliko ljudi preporucuje AnyDVD. Recimo bas skoro sam uzeo 5 diskova iz Zapca, filmovi Alien 2, 3 i 4 su se sa Anydvd-em lepo citali, dok Benedict Arnold i Alien vs Predator nisu hteli ni da cuju. 10 minuta sam mozgao, pokusavao sa drugim citacem, enableovanje/disableovanjem raznih opcija dok se nisam setio da trebam da instaliram DVD Region Free. Odmah je sve proradilo kako treba. Da stvar bude gora Anydvd je bio zadnja verzija. Krsh...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ubedljivo najlakse je to odraditi sa CloneDVD-om 3, za koji ne treba AnyDVD u pozadini.

Da li se radi o istom programu (nova verzija) koji potpisuje Slysoft ? Isto se zove AnyDVD samo na njihovom siteu je poslednja verzija neka 2.x (oni izaju i AnyDVD). Mislim na istu firmu koja se ranija zvala Elaborate bytes, i izdavala je i CloneCD.

Postoji i program DVDFab koji vrlo lepo odradjuje bas ovo sto ti treba
DL > 2Xobican

Borko je napisao(la):
Da li se radi o istom programu (nova verzija) koji potpisuje Slysoft ? Isto se zove AnyDVD samo na njihovom siteu je poslednja verzija neka 2.x (oni izaju i AnyDVD). Mislim na istu firmu koja se ranija zvala Elaborate bytes, i izdavala je i CloneCD.
Ja mislim da nije. Ovo je trojka sa clonedvd.net, dok je na elby-jevom sajtu jos uvek dvojka. Koja je od njih dve 'autenticna' ne znam, ali ova trojka radi posao.

Borko je napisao(la):

Razliciti su programi.

Nazad
Vrh Dno