Šta je novo?

DVD koncert u mp3

kustera

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2002
Poena
619
Dakle, kupih Nightshift koncert na DVD-u ali bih ja to prebacio i u mp3 pa da mogu da slusam na discmanu. Kako najlakse odraditi?

Sa DVD Decrypterom demuxujes samo AC3 zvuk (prvo namesti Mode > IFO), pa ga onda propustis kroz besweet sledecom komandnom linijom:

besweet.exe -core( -input Ulaz.AC3 -output Izlaz.MP3 -2ch ) -lame( --preset extreme )

Poslednja izmena:
Voodoo_NBGD je napisao(la):
Sa DVD Decrypterom demuxujes samo AC3 zvuk (prvo namesti Mode > IFO), pa ga onda propustis kroz besweet sledecom komandnom linijom:

besweet.exe -core( -input Ulaz.AC3 -output Izlaz.MP3 -2ch ) -lame( --preset extreme )
Hvala na brzom odgovoru. Probacu odmah.

Nece, dobih VOB file koji kad se propusti kroz besweet daje problematican mp3.

Aha... onda izripuj disk (Mode > File), otvori VOB-ove u VirtualDubMod-u, pa za svaki idi Streams > Stream List pa Demux. Na kraju File > Job Control i stavi Start. Sada bi trebao da dobijes nekoliko AC3 fajlove koje treba da propustis kroz besweet.

ajjjjajaj
ne nikako

moze iz dvd decryptera da se stavi DEMUX, samo treba NACI opciju, pa da dobijes AC3, a ne vob... ako ni to ne radi, uzmes dvd2avi, pa u njega ucitas vobove, pa stavis demux all i na kraju save project, sto izdvoji opet ac3, ali je prva varijanta ipak bolja

te direktne obrade vobova se nikad dobro ne zavrse... niukom obliku...

Mislim da u dvd decrypteru treba naci STREAM operations ili tako nesto, pa se onda dobije opcija da se demuxuje audio.. na poslu sam, a mrzi me tu da instaliram pa da cackam...

Zavrsio sve sa Xilisoft DVD Audio Ripper-om. Hvala na savetima, ali ovo je mnogo jednostavnija varijanta, a odmah daje pojedinacne fajlove.

Vrh Dno