Šta je novo?

DVD -> DivX

Ne postoji program, to se radi tako sto pustis film sa dvd na tvu i onda snimas kamkoderom ekran...

danijel00 je napisao(la):
Ne postoji program, to se radi tako sto pustis film sa dvd na tvu i onda snimas kamkoderom ekran...

LOL!!! :D

Svaka cast na odgovoru!
Ovoga se nikada ne bih setio! :wave:

danijel00 je napisao(la):

Extra.... ;) svaka cast...

Pih, a Danijelu nista od zahvalnice! :d

Ja koristim Hero Video Convert i prilicno sam zadovoljan.Mislim da moze i Power Director da ti posluzi.

Meni DR. DivX zavrsava sve potrebe kompresije... :-devil-:
Neces se pokajati !

postoji mnogo programa koji to rade (jednostavni za upotrebu, upravo gore pomenuti dr.divx,dvd2divx... ipak oni daju slab kvalitet slike pa i tona). ako hoces da ti film izgleda kao da je u dvd formatu koristi gordian knot rippack 0.28.8. u njemu su integrisani svi potrebni programi (dekripter, dvd2avi virt.dub, nundub...) za grebovanje zvuka skini (sa iste adrese) head ac3he .23a, lame 3.95.1 (zvuk se radi posebno, kasnije se spaja) http://www.doom9.org/

Ne znam da li je ogi gori lamer sto postavlja pitanje na koje smo svi vec ozvalavili pricajuci i sto ga mrzi da pogleda linkove koji mu se posalju i da procita ista duze od 2 reda... ili vi svi ostali koji se upljujete da mu odgovorite... uglavnom ohrabrujete ga u tom ponasanju i nikako mi niste jasni...

Nazad
Vrh Dno