Šta je novo?

DVD/DivX recorder

srdjan777

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2004
Poena
620
Pozdrav svim forumasima!

Zeleo bih da kupim dvd/divx player/recorder po mogucstvu sa USB ulazom, a koji podrzava titlove, pa vas molim za preporuku. Ne mora da ima ugradnjeni HD, moze i direktno snimanje na DVD.
Samo da to ne bude Xoro, jer su mi za 2 godine crkva dva komada (415 i 2100).

Hvala unapred!

PS. Ima li neko iskustva sa ovim modelom Philips DVDR3570H?

Poslednja izmena:
I mene ovo isto interesuje... dakle prvenstveno su presudni kvalitet (i prikaza, tj. obrade slike-filtriranja i samog uređaja) i mogućnosti, cena je u drugom planu.

Mora da ima USB port (jako poželjno USB 2.0, da bi i mpeg2 fajlove mogao direktno da puštam) i da isti daje dovoljnu struju za 2.5" eksterne hardove, npr wd passport.

Da ume besprekorno da čita i DVD-RW i DVD+RW diskove.

Šta mislite od Pioneer-u DV 400? Nema doduče USB2.0, ali koliko vidim ni jedan nema. Pa zar je USB 2.0 tolika umetnost za napraviti pa to niko ne nudi?

Poslednja izmena:
Pozdrav svim forumasima!

Zeleo bih da kupim dvd/divx player/recorder po mogucstvu sa USB ulazom, a koji podrzava titlove, pa vas molim za preporuku. Ne mora da ima ugradnjeni HD, moze i direktno snimanje na DVD.
Samo da to ne bude Xoro, jer su mi za 2 godine crkva dva komada (415 i 2100).

Hvala unapred!

PS. Ima li neko iskustva sa ovim modelom Philips DVDR3570H?
od jeftinijih imas vivax r-300 (mislim da je on trenutno i najjeftiniji sto se moze naci u trenutnoj ponudi) nema hard, snima na diskove, ima usb i sasvim je ok za tu kintu.

M_M je napisao(la):
I mene ovo isto interesuje... dakle prvenstveno su presudni kvalitet (i prikaza, tj. obrade slike-filtriranja i samog uređaja) i mogućnosti, cena je u drugom planu.

Mora da ima USB port (jako poželjno USB 2.0, da bi i mpeg2 fajlove mogao direktno da puštam) i da isti daje dovoljnu struju za 2.5" eksterne hardove, npr wd passport.

Da ume besprekorno da čita i DVD-RW i DVD+RW diskove.

Šta mislite od Pioneer-u DV 400? Nema doduče USB2.0, ali koliko vidim ni jedan nema. Pa zar je USB 2.0 tolika umetnost za napraviti pa to niko ne nudi?

ako ti cena nije presudna onda uzmi dv-400, jest da nema usb 2.0, ali ni ja nisam video nijedan player u ponudi sa 2.0, a ako hoces nesto jeftinije onda xwave5000.

Poslednja izmena:
Sony ima model RDR-HX750 (nisam siguran za oznake ali je model sigurno 750) sa HDD od 160GB i USB prikljuckom. Cena nije mala, mada... Kosta oko 30.000,00 din. Pored toga moze da radi upscaling na 1080p (vazi za dvd/divx filmove kao i za programe koje nadjes na samom rezacu).

recorder

moj lg 250GB RH278H ima sve sto ti treba pa i usb2.0 prosle godine u eltimu 300e

Kupljen Philips DVDR3570H. Extra je. Jedina mana je malo sporije startovanje, treba mu 20tak sekundi da se podigne, mada i tu ima resenja, jednostavno ga ne treba gasiti :))

Veoma je tih u radu. Cita sve zivo, ima USB, HDD 160gb, integrisan software za obradu snimljenog materijala. Za narezivanje fajla od ca. 2gb treba mu oko 3 minta, sto je izuzetno brzo.
Titlovi su vidljivi, jedino sto posle iskljucivanja i ponovnog ukljucivanja vrati jezicko podesavanje za titlove na standardno, ali je vrlo jednostavno opet ih prebaciti na srednjeevropsko. Verovatno ce to biti reseno u nekom od sledecih firmware-a.
Sve u svemu veoma sam zadovoljan.

Svako dobro.

Vrh Dno