Šta je novo?

DVD Decrypter umro!

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
DVD Decrypter 3.5.4.0 is the last version you'll ever see.We hoped this day would never come, but it has, and I can promise you, nobody is more gutted about it than I am.

As Finland, where AfterDawn Ltd is located, hasn't implemented EUCD to its national legislation yet, we continue to host DVD Decrypter's last version, as well as several other DVD ripping tools on our site.

I'd wish to express my sympathy to the author of DVD Decrypter, situations like this can be quite devastating. All thell the best!

And just to annoy few people in Hollywood, here's the link to the latest/last version of DVD Decrypter:

http://www.afterdawn.com/software/video_software/dvd_rippers/dvd_decrypter.cfm

kratki tutorial:
http://www.afterdawn.com/guides/archive/small_dvd_2_dvdr.cfm

R.i.p. :(

Dobro je što nema desetine programa koji rade isti posao... :d

Da, ali šta će sad biti sa AutoGK čiji autor se 100% vezao za DVD Decrypter?

Čitao sam njegove odgovore na forumu, kad su tražili da AutoGK podržava i fajlove ripovane nekim drugim programom. Odgovori su bili u fazonu: "Ma nije mi ni na kraj pameti, ako hoćete da koristite AutoGK onda morate da koristitite i DVD Decrypter!"

Poslednja izmena:
Pa sto da ga ne koristite, zato sto je zabranjen?

Ma program će uvek moći da se skine tamo gde bude trebalo... a i dostigao je vrhunac funkcionalnosti, tako da realno nismo na gubitku prestankom razvoja.

Mare je napisao(la):
Pa sto da ga ne koristite, zato sto je zabranjen?
Ma ne, nego proizvođači DVD diskova svaki čas ubace neku novu zezalicu koja otežava ripovanje, a DVD decrypter je s tim izlazio na kraj jer je bilo upgrade-a. Sad ako uvedu nešto novo možemo da se slikamo. Ima na DVD Decrypter forumu puno postova o tome koliko je bilo muke sa kopiranjem nekih DVD-ova.

Slazem se ali ipak ima drugih programa koji mogu da rade isto ovo, mada ne znam da li su toliko dobri, nisam probao.

Magic DVD ripper je vrlo pristojan, ali nije free. Osim toga, imam utisak da nema šanse da kompresuje u dva prolaza (može iz njega da se kompresuje u DivX).

Nazad
Vrh Dno