Šta je novo?

DVD Decrypter problem

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
785
Skinuo sam jedan DVD sa neta i hteo sam da ubacim titlove nase te pri nekom prebacivanju sa particije na particiju, dekriptovanju, shrinkovanju itd ja prebacim Original DVD tj dekriptujem ga ali iskljucim da deli fajlove na 1 GB i sada imam sve ostale fajlove OK i jedan od 4 i nesto GB. Da li je moguce da podelim taj fajl kako je i bio? Da vratim na staro? Imam ja u drugom direktorijumu samo film i mogu da ga tako narezem ali bih voleo da narezem sa originalnim menijem i ostalim *******cijama.

ne razumem baš.
ti si skinuo kriptovan dvd u iso fajlu pa si dotični propustio kroz decrypter ili šta ?
uostalom šta se desi ako uključiš ponovo tu opciju da deli fajlove na 1 GB ?
ili šta se desi kada taj novi dvd, sa tim fajlom od 4gb probustiš kroz dvd shrink ili nešto slično ?
naravno bez kompresije i sl.
mada bi i sa tim spojenim vob fajlovima trebao da radi.

Darth Zool je napisao(la):
ne razumem baš.
ti si skinuo kriptovan dvd u iso fajlu pa si dotični propustio kroz decrypter ili šta ?
uostalom šta se desi ako uključiš ponovo tu opciju da deli fajlove na 1 GB ?
ili šta se desi kada taj novi dvd, sa tim fajlom od 4gb probustiš kroz dvd shrink ili nešto slično ?
naravno bez kompresije i sl.
mada bi i sa tim spojenim vob fajlovima trebao da radi.

ajde da objasnim ponovo
imao sam jedan dvd u iso formatu. hteo sam da ga dekriptujem i drekriptovao sam ga u jedan folder ali sam iksljucio da mi deli fajlove. Potom sam obrisao image bezveze i sada imam taj dvd dekriptovan, svi fajlovi su u diru samo sto je vob u kome se film nalazi tezak 4.2 GB, nije podeljen na po 1 GB. Ne mogu sada da radim nista sa njim ili ja bar ne znam kako. Zelim da vratim kako je bilo. Kapiras sada?🙂

snasao sam se nekako pomocu VobBlankera i ifoedita 🙂

Mislim kapiram ja, ali te ne razumem 😉

Elem dobro sam skontao šta si uradio i dao rešenje problema.

Dakle manje elegantno rešenje tj. predlog br. 1 je bio da to ponovo propustiš kroz DVD Dectypter ali ovoga puta uključiš opciju koja će da izdeli fajl na više manjih.
naravno pošto dekripter radi samo sa diskovima od tvog filma prvo napraviš iso fajl.

Drugo, daleko elegantnije rešenje je bilo da film jednostavno učitaš u DVD Shrink ili neki sličan program i samo ga snimiš na drugo mesto. Shrink brine o regularnosti videa koji pravi tako da će pravilno izdeliti tvoj preveliki vob fajl.
Jednostavnije od ovoga ne može.

Oba programa već imaš tako da ne vidim u čemu je problem.

😀😀😀

Poslednja izmena:
Darth Zool je napisao(la):
Mislim kapiram ja, ali te ne razumem 😉

Elem dobro sam skontao šta si uradio i dao rešenje problema.

Dakle manje elegantno rešenje tj. predlog br. 1 je bio da to ponovo propustiš kroz DVD Dectypter ali ovoga puta uključiš opciju koja će da izdeli fajl na više manjih.
naravno pošto dekripter radi samo sa diskovima od tvog filma prvo napraviš iso fajl.

Nije mi dao Nero da napravim ISO fajl sa takvim fajlovima!
Drugo, daleko elegantnije rešenje je bilo da film jednostavno učitaš u DVD Shrink ili neki sličan program i samo ga snimiš na drugo mesto. Shrink brine o regularnosti videa koji pravi tako da će pravilno izdeliti tvoj preveliki vob fajl.
Jednostavnije od ovoga ne može.
Da, moguce je preko DVD Shrinka, primetio sam kasnije 🙂

Hvala anyway :wave:

Mora UDF za vece fajlove.

Nazad
Vrh Dno