Šta je novo?

DVD Decrypter pitanje

Aleksandar

Čuven
Učlanjen(a)
22.04.2000
Poena
650
Prebacujem neke serije sa DVD-ova DivX. Koristim kombinaciju DVD Decrypter u IFO modu i AutoGK i radi jako lepo.
Međutim, Decrypter skida samo epizodu po epizodu, što mi traje oko 5 minuta po epizodi. Imam drugim rečima 6 onih PGC-ova od kojih svaki traje po 25 minuta.
Da li postoji način da pokrenem da se sve prebaci na disk odjednom ili moram epizodu po epizodu?

Ako to ne može DVD Decrypter, koji program može, DVDFab ili slično?

Poslednja izmena:
A da probas FILE mod?

Ne moze FILE mode, DVD Decrypter radi samo sa IFO .
@Aleksandar :
Pogledaj tutorial, pominje se nesto oko epizoda i setovanja VTS-a .
Evo ga copy-paste iz tutorial-a :
Here's an anime DVD with 4 different Episodes in 4 PGCs. The longest one is chosen by default, but you will want to open the other VTS's to track down the other Episodes (as shown here), and perhaps decrypt them in a different order. You should set up a different folder for each Episode. (Unfortunately its impossible to setup DVDDecrypter to decrypt each episode to a separate folder in one go)

Hoće li onda AutoGK da se snađe i nađe sve što treba?
Moram da izvučem 2 različita titla (engleski i norveški). Koristim taj IFO, jer sam tako naučio u nekom tutorijalu 🙂.

hejvule je napisao(la):
Ne moze FILE mode, DVD Decrypter radi samo sa IFO .
pogledati prvu stavku u mode meniju 😉

znači ima, ali nemam ideju šta bi sa tim 😀

možeš da probaš da dvd remakeom ili čak sa dvd šrinkom da razdeliš disk po epizodama. trebaće ti manje od tih 5 minuta po epizodi, ali ćeš i dalje ručno deliti disk, što te verovatno ne zanima.
ako ipak želiš da probaš, onda prvo grebuj dvd na hard disk.

mislim da ces morati rucno...
agk ne zna da se snadje sa nekim bzvz ifo fajlovima...

Baš tako... AutoGK ima opciju da mu zadaš odjednom više poslova, međutim, to ne funkcioniše (ili bar meni nikad nije uspelo da to pokrenem)..

Baš tako... AutoGK ima opciju da mu zadaš odjednom više poslova, međutim, to ne funkcioniše (ili bar meni nikad nije uspelo da to pokrenem)..

Naravno da funkcioniše. Negde grešiš, mada mi nije jasno gde, pošto prostije ne može da bude 🙂

uznapredovao autogk ondak |))
ovo sa chapterima + autogk si nekad uspeo? taj spliting bi po meni dao vob za svaki chapter, a to nije nesto sto autogk vari...

Tools > Settings > IFO Mode > Options - File Splitting - by Chapter
šta ako svaka epizoda ima više chapera, kao što bi i trebalo ?

Onda pojedinačnu svaku, kao što je i počeo da radi 🙂

Da, napravim prvo direktorijeume, recimo "..Sezona 1 epizoda 2". Onfa DVD Decrypterom grebujem u njih 6 epizoda sa DVD-a, pa preko noći pustim AutoGK da sve odradi. Ujutro se šibne na DVD-R, pokrene sledećih 6 epizoda i tako..

cek izvini, ti prebacujes sa dvd-a na dvd, a pre toga ga divxujes?!?
why??
uzmi dvdshrink, skrati muke sebi...
ili uzmi ifoedit pa seckaj dvd -> 2xDVDr

Zato jer nisam znao za drugo 🙂. Jel ti programi mogu da prekopiraju baš ceo DVD? Sa menijima i ostalim? Jednostavno? Kraće traje po DVD-u nego AutoGK -> XVid?
Osoba za koju ovo radim je rekla da bi joj se više dopao DivX - lakše se gleda na računaru. Međutim, ako je velika razloga u komforu...

Dvdshrink ili nero recode ce ti zavrsavati posao za cca 1sat po disku, e sad jedino je pitanje koliko ces izgubiti na kvalitetu (u zavisnosti od materijala, to vec moras sam da proveris)

Nazad
Vrh Dno