Šta je novo?

DvD decrypter čemu služi ?

pape

Slavan
Učlanjen(a)
27.07.2006
Poena
309
Zna li ko koja je osnovna namjena navedenog programa, tj. koje su njegove glavne karakteristike

citiracu:
DVD Decrypter je moćan alat koji vam omogućava da presnimite sadržaj DVD-a na vaš hard disk. Nakon toga, filmove možete gledati bez DVD-a, a možete ih čak snimiti na CD u DivX formatu. Program je izuzetno koristan za sve koji žele da svoju kolekciju filmova imaju na računaru. DVD Decrypter je potpuno besplatan i važi za najbolji program u svojoj kategoriji. Zauzima svega 878 KB, tako da ćete vrlo brzo početi sa pravljenjem vaše filmoteke, i filmove gledati bez zamorne izmjene diskova.
i opet cu citirati:
DVD Decrypter Development Ends! Sunday 5th June 2005

That's it, no more DVD Decrypter :-(

Da,definitivno ne samo najbolji vec i najbrzi !!!

Pa da je najbolji, to i nije - noviji filmovi imaju zastite koje DVD Decrypter ne moze da skine ;)

Npr. DVDFab Decrypter ili RipIt4Me, oba su besplatni.

Probala sam dvd decrypter i radi odlicno. Kako film da narezem na dvd i kako da ga gledam sa harda celog odjednom a ne iz delova? Ako neko zna neka mi objasni.

Treba ti plejer koji pusta dvd filmove. Npr. win dvd ili neki slican.

DVD Decrypter je mocan program i stvarno je brz,ali mi nije jasno sad npr.kada hocu da presnimim DVD film koji je 8 GB sa svim menijima i extra sadrzajem i specijalnim dodacima on presnimi samo film koji je isto velicine 8 GB bez menija i extra sadrzaja i specijalnih dodataka.

Ja sam probao DVDShrink.Po mom ustisku je isto dobar kao i DVD Decrypter,i isto tako je besplatan,a i jos plus on ne samo da presnimi film sa DVD na hard nego moze i menije,extra sadrzaj sa diska i prevode po zelji,ali mozete izabrati sta cete presnimiti na hard,mozete sam film ili cijeli film sa svim dodadcima i menijima i prevodima.Isto tako sa njim nemam dilemu kao sa Decrypter-om.A i jos jedna dobra stvar je ta sto moze DVD od 8 gb skupiti na 4 gb,jeste da malo gubi na kvalitetu filma ali nije uopste primjetno.Jos dobra stvar kada film ima vise prevoda(znaci ako hocete samo srpski prevod) ili neki drugi sadrzaj mozete ih iskljuciti da se ne presnime tako da ne morate gubiti puno na kvalitetu filma.

Poslednja izmena:
DVD decrypter je program koji pored prekopiranog DVD-a ubaci jos par malih fajlica. Bas takva vrsta prebacivanja preko njega ti sluzi da posla u gordianknot programu napravis od tog DVD-a, divx. Ja licno preko njega prebacujem samo tad kada zelim da taj DVD pretvorim u avi. Inace uvek koristim DVDshrink jel je po meni najbolji.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno