Šta je novo?

DVD Combo ili DVD REZAC

BubaJez

Čuven
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
609
u trilemi sam, buduci da nemam dvd at all sta mi je ciniti, trenutno imam TEAC CDR-RW 40X i prodajem ga pa bih da pazarim nesto od ovo dvoje . molim za savet

Obavezno dvd rezac.
Radi sve radnje kao i kombo uredjaj (DVD cita CD-RW reze) s tim da jos i narezuje na dvd medije. :)

Slazem se sa Jaksom, ako ti novac nije problem DVDRW obavezno...
Mnogo znaci moc da narezes 4.7 GB na disk...

Uzmi NEC 1300 veoma dobar DVD rezac(oko 160-180e)

Ja bih ti preporuchio da sachekash josh malo a onda naravno DVD pisach!

Nec 1300A za 140€ ili Philips Ao6 (ili kako vec...:)) za 170€, najbolji izbori, pod uslovom da imas toliko love.
Inace Combo samo cita dvd-ove, ali ne moze da pise po njima...u stvari, pravi Combo je DVD rezac :p, posto on cita sve i pise po svemu :mrgreen:

samo da ispravim Optija, i da kazem da je Pioneer A06 a ne Philips :)

Misha je napisao(la):
samo da ispravim Optija, i da kazem da je Pioneer A06 a ne Philips :)

Upravo tako, hvala na ispravci :wave;
Eto, vidite kakav sam ja - odlicno znam oznake modela, ali proizvodjace brkam, umesto obrnuto :beat:

Ne znam kako se combo i DVDR mogu porediti ? niti sluze istoj svrsi, a razlika u ceni 3-4 puta :)

dakle, ideja je sledeca, ako kupis combo imas DVD citac i CDR/RW, no zasto kupovati posle par meseci i DVDR ako su cene kakve jesu i ako polako padaju?

Pitanje sam postavio upravo zbog toga da vidim sta bi vi uradili ako ste u sl. situaciji.[/quote]

Ja bi se u takvoj situaciji jos malo strpio, sacekao da jos malo prikupim lovi i da malo padnu cene u uzeo DVDRW svakako...

Sta cete jeftinije od 125€ ? :p Sracunao sam da za lovu za 100 diskova mozete uzeti dovoljno dvd-a da se na njih sreze sadrzaj 170 diskova, pa vi vidite da to nije usteda...fakticki kad god date 30€ na dvd diskove ustedeli ste oko 20€ jer biste za isti sadrzaj morali da kupite jos oko 60-70 cdova...

Nazad
Vrh Dno