emlook
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.12.2010
- Poena
- 159
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i3 10100
- Matična ploča
- AsRock z490 Extreme
- RAM
- G. Skill DDR4 16 gb 3200Mhz
- GPU
- Asus rx 550 2gb
- Storage
- Kingston SA2000M8250
- PSU
- Antec EA750G pro
- Kućište
- MS industrial Conqueror
- Monitor
- Samsung T220
- Miš & tastatura
- Red dragon; Hama
- Ostale periferije
- Genius HF 2020
- Laptop
- NO
- Tablet
- NO
- Mobilni telefon
- POCO X3Pro
- Pametni uređaji
- NO
- Steam
- NO
- Pristup internetu
- Optički internet
Nov sam na forumu, prvih nekoliko meseci sam samo čitao, ali niko još da počne temu o TV karticama koje podržavaju "nadolazeći" standard digitalne TV kod nas u Srbiji - DVB-T2. Kako sam ja razumeo, Srbija mora da pređe na digitalizaciju TV signala sledeće godine 2012 u aprilu, i to "oppppss" na najnoviji standard. Pozdravljam napredak, ali većina "običnih ljudi" ne zna šta je ni digitalna televizija, a kamoli koji je standard.
No, dobro, preživeli smo i gore stvari u ovoj državi.
Ja postavljam pitanje oko TV kartica koje podržavaju taj standard (nebitno koji je model obične,hybrid, dual, external, internal, USB) da li postoje da se kupe, ako ima koje su to, jer sam na sajtovima raznih proizvođača(AverMedia, Compro, Hauppauge itd) probao da pronađem, ali bez uspeha.
Odnosno, svi u tech. specifikacijama kartica kažu da podržavaju DVB-T, ali niko tačno ne kaže da li je to i za DVB-T2 standard?
Da li ima neko saznanje o ovoj temi. Ja mislim da je bolje kupiti tu karticu nego nov TV koji podržava standard T2, jer znam da su ti TV poprilično skupi. :wall::eyebrows::crash:
No, dobro, preživeli smo i gore stvari u ovoj državi.
Ja postavljam pitanje oko TV kartica koje podržavaju taj standard (nebitno koji je model obične,hybrid, dual, external, internal, USB) da li postoje da se kupe, ako ima koje su to, jer sam na sajtovima raznih proizvođača(AverMedia, Compro, Hauppauge itd) probao da pronađem, ali bez uspeha.
Odnosno, svi u tech. specifikacijama kartica kažu da podržavaju DVB-T, ali niko tačno ne kaže da li je to i za DVB-T2 standard?
Da li ima neko saznanje o ovoj temi. Ja mislim da je bolje kupiti tu karticu nego nov TV koji podržava standard T2, jer znam da su ti TV poprilično skupi. :wall::eyebrows::crash: